Mi lesz abból, hogy a párom sokszor kiidegel igazságtalanul, de utána nem győz engesztelni?
sokszor kiabál velem, vagy mert nem öltözök be nyáron (nem vehetek fel szoknyát, stb, vagy mert úgy érzi semmit nem teszek én érte-pedig lakást is én intézek)tehát sokszor kiborul de utána meg így szeret, meg úgy szeret - látja, hogy nincs igaza, csak most így, hogy már 50-edjére van ez a szitu, most megint érezzem magam kiengesztelve, ennyivel?
és ahogy észreveszem kiengesztést is csak azért kapok, mert a saját lelkiismerete miatt veszi észre magát, majdhogynem arról van szó, hogy engem megsajnál.
mit tehetek, hogy tiszteljen? (mert senki mással nem mer ilyen lenni,így viselkedni csak a saját párjával)
kérlek ne a szakításról beszéljünk
Az én párom is sokszor megbánt, de annyira összeveszünk, hogy reggelig nem beszélünk.-ilyenkor azt mondom, hogy ennek így semmi értelme, de még csak bocsánatot sem kér..
Ha nem változik, eleged lesz ebből.
ő sem kér bocsánatot
nagy ritkán nagynehezen megkapom, de valahogy nagyon nehezére esik
2,5 éve megy ez nálunk
néha azon gondolkodom keverek nyugtatót a teájába :)
de persze nem komolyan, de már beszéltem vele erről
érdekes valahol elfogadja, hogy nem ártana, már próbált amolyan gyógynövényes félét.
dehát ez nem állapot, hogy egy férfi ilyen hatalommániás legyen
és CSAK és kizárólag a saját párján, akit szeret, gyakorolja!
most éppen ott tart, hogy szégyenli magát azokért amit a fejemhez vágott, próbál a kedvemben járni
most lemérem hány napig fog tartani
lehet csinálok egy statisztikát, hogy az idő előrehaladtával ez sűrűsödik e, vagy stagnál, vagy ritkul
addig kitartok mellette és az mellett, hogy akarok vele élni
utána meglátom mi lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!