Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy lesz még...

Lehetséges, hogy lesz még nekem is párom?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. Igazából,magammal nincs is gondom, csak azzal,hogy tanulatlan vagyok. A 8általánoson kívűl más végzetségem nincs. Abban,hogy tovább tanulhassak,akadályoztak az anyagiak is,akkoriban. De viszont,főzni imádok,takarítani is. Egy lepukkant egérlyukból palotát varázsolok pár óra alatt. Főzni már 10éves koromban tudtam. Szinte mindenféle ételt elkészítek,kelőképpen. Pár éve költöztünk fel Pest mellé, addig egy kisebb faluban éltünk. Ahol ugyebár, üzlet nem nagyon volt, volt nagy udvarunk,ahol megtermett minden, voltak disznóink,minden. Egy szóval,úgy nőttem fel mint egy "falusi lány". Sokak szerint szép vagyok,és a súlyommal sincs problémám. (163cm/57kg) Mai napig utánnam fütyürésznek a 17-18 éves fiúk a városban,de valahogy nem érzem,hogy kellenék valakinek is komolyabban.. Mit tehetnék szerintetek,hogy felfigyeljem rám valaki ?
2009. júl. 11. 11:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet még párod, de benned meg van a hajlandóság, hogy továbbtanulj? Mert akkor lehet, hogy ezt kellene tenned, nehogy később megbánd, hogy nem tanultál. Ha így is van munkád, akkor nem olyan nagy probléma ez, de ha nem tudsz munkát találni így vagy abszolút nem olyat, amilyenre vágynál, tovább lehet lépni. Most sem tudnátok anyagilag megengedni, hogy középiskolába járj? Esti tagozaton nem kellene egész nap bent lenned, tudnál mellette dolgozni is. Igazából rajtad múlik, hogy mi lesz belőled minden értelemben. Nem feltétlen kell hivatalosan képezned magad ahhoz, hogy ne legyél tanulatlan. Ha nincs időd és pénzed iskolára, akkor attól még lehetsz olvasott, okos ember. A könyv nem kerül semmibe, könyvtárba is el lehet menni. Én nő vagyok, de azért leírom a véleményemet: szerintem nem nagyon számít, hogy kinek milyen a végzettsége, HA tud dolgozni, munkát találni és nem műveletlen, tudatlan. Nem biztos, hogy egy diplomás műveltebb egy érettségivel rendelkezőnél, viszont a te iskolázotlanságod sajnos nagyon be fogja határolni azt, hogy milyen munkára vesznek fel és lehet, hogy nem tudsz professzionálisan kibontakozni az életed során. Van, akit ez nem zavar, van, akit igen. Függ tőled is, hogy milyen párt szeretnél és mennyire találod fel magad az életben, mennyire vagy tájékozott és művelt. Azt megfigyeltem viszont, hogy többségében a diplomások diplomás párt választanak, a érettségisek is legalább hasonlót, de ez nem mindig van így, csak többségében. Nekem van olyan régi osztálytársam általánosból, aki nem ment tovább, nem is egy, mégis férjhez mentek, de a férjek is 8. osztályt végzettek.
2009. júl. 11. 12:12
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Az írásod alapján értelmes, éleseszű lányka vagy.Ne értékeld le magad.Nem a tanulás számít(nekem egyetemi diplomám van, a férjem szakmunkás és boldogok vagyunk).Légy igényes és ne gondold, hogy le kell adnod az igényeidet.

ne tégy semmi különösebbet.Várj türelemmel és csak akkor foglalkozz egy sráccal, ha igazán figyel rád és értékel téged magadat.

2009. júl. 11. 12:27
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se add fel semmiképpen sem. Mindenkinek van párja, csak meg kell találni. Viszont, mivel még fiatal vagy én mindenképpen javasolnám, hogy estin érettségizz le és tanulj valami szakmát. Ez mindenképpen csak az előnyödre válik. Hidd el, nagyon sok a diplomások között is a buta ember, szóval párválasztás szempontjából ez nem igazán mérvadó szerintem.
2009. júl. 11. 12:31
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
12:12 vagyok: még azt szerettem volna neked mondani, hogy semmiképp ne add fel. Én veled egykorú vagyok, az általánosban sok olyan lánnyal jártam egy osztályba, akik nem mentek tovább vagy végül nem fejezték be a gimit és egyik sem volt elkeresedve, mert a maguk közegében megtalálták a boldogságukat és férjhez is mentek jó páran, a többieknek van barátja. Szóval szerintem nem befolyásol a végzettséged. Azt valószínűleg befolyásolja majd, hogy ki lesz a párod, de azt nem, hogy milyen ember lesz. Egyébként a helyesírásodon látszik, hogy nem vagy elveszett ember. Én nyelvtanár vagyok, de szeretnék én így írni látni érettségiző embereket. Sajnos sokan nem tudnak úgy írni, mint te. Szerintem lenne benned potenciál a tanulásra. Én a helyedben tanulnék, ha ez megoldható. Hidd el, megéri. Magadon sokat segítenél. Manapság nehéz párt találni, nemcsak neked, ez szinte mindenkinek probléma ebben az izolált világban. Az internetet ajánlom. Én ott ismertem meg a férjem. Legyél óvatos, de ne add fel.
2009. júl. 11. 12:39
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

En 31 evesen egy gyerekkel a hatam mogott es egy munkahely mellett tettem le az erettsegit. Nagyon szegyeltem en is, hogy csak 8 osztalyom volt. Igy hat muszaly volt tanulni, most egyetemre jarok es nem banom. Meg sosincs keso suliba jarni :))

Sok sikert!

32/n

2009. júl. 11. 13:34
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt meg elfelejtettem irni, hogy egyedul neveltem a lanyom de utkozbe megismertem a parom es azota is boldogok vagyunk :))

Immar 4 eve! Sot! Menyasszony vagyok mar egy ideje :))

2009. júl. 11. 13:36
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt javaslom, hogy tanulj, még nem késő. Én most, 22 évesen érettségiztem le, távos gimnáziumban és ősszel egyetemre megyek. Ja és van egy 2 éves kisfiam is, mellette tanultam, még terhesen iratkoztam be a suliba.

Szerezz egy szakmát, vagy érettségit, nem fogod megbánni. Egy távos gimnázium nem olyan drága, hogy ne lehetne kifizetni, hidd el, megéri. Több lehetőséged lesz elhelyezkedni, új embereket ismerhetsz meg.

De amúgy szerintem nem az iskola az ami műveltséget ad, azt az ember vagy a szüleitől kapja (az érdeklődést és a motiváltságot főleg), vagy önmaga szerzi meg.

2009. júl. 11. 15:09
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is tanulj valamit, vagy szerezz egy jó szakmát, h meg tudj állni a lábadon később is! Szerencsére még fiatal vagy, se a pasikról, se a tanulásról nem késtél le :)
2009. júl. 11. 16:33
 19/22 anonim ***** válasza:
Ja, és a pasik sem mind egyetemet végzettek..
2009. júl. 11. 16:34
 20/22 anonim ***** válasza:
52%
Attól függ, milyen pasival éred be, valószínű olyannál lesz esélyed aki annyira nem társat, hanem inkább egy olyan embert akar maga mellé aki takarítgat főzöget neki. Simán lehetsz úgy is boldog, hogy így élsz. Meg, ha jó fej vagy akkor az fontosabb mint a papír néha.De nekem nagyon úgy tűnsz, a külsőségek fontosak neked, így sztem valami felszínesebb pasit fogsz majd szerezni, aki annyira nem tisztel, és te se őt.
2009. júl. 11. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!