Lehetséges, hogy lesz még nekem is párom?
Az írásod alapján értelmes, éleseszű lányka vagy.Ne értékeld le magad.Nem a tanulás számít(nekem egyetemi diplomám van, a férjem szakmunkás és boldogok vagyunk).Légy igényes és ne gondold, hogy le kell adnod az igényeidet.
ne tégy semmi különösebbet.Várj türelemmel és csak akkor foglalkozz egy sráccal, ha igazán figyel rád és értékel téged magadat.
Szia!
En 31 evesen egy gyerekkel a hatam mogott es egy munkahely mellett tettem le az erettsegit. Nagyon szegyeltem en is, hogy csak 8 osztalyom volt. Igy hat muszaly volt tanulni, most egyetemre jarok es nem banom. Meg sosincs keso suliba jarni :))
Sok sikert!
32/n
Azt meg elfelejtettem irni, hogy egyedul neveltem a lanyom de utkozbe megismertem a parom es azota is boldogok vagyunk :))
Immar 4 eve! Sot! Menyasszony vagyok mar egy ideje :))
Én is azt javaslom, hogy tanulj, még nem késő. Én most, 22 évesen érettségiztem le, távos gimnáziumban és ősszel egyetemre megyek. Ja és van egy 2 éves kisfiam is, mellette tanultam, még terhesen iratkoztam be a suliba.
Szerezz egy szakmát, vagy érettségit, nem fogod megbánni. Egy távos gimnázium nem olyan drága, hogy ne lehetne kifizetni, hidd el, megéri. Több lehetőséged lesz elhelyezkedni, új embereket ismerhetsz meg.
De amúgy szerintem nem az iskola az ami műveltséget ad, azt az ember vagy a szüleitől kapja (az érdeklődést és a motiváltságot főleg), vagy önmaga szerzi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!