Lehetséges, hogy lesz még nekem is párom?
Állj ki egy sarokra:D
Menj keress valami munkát!
első válaszoló,köszi;)
második válaszoló.. humoros -.-
élvezd az életet. ehhez sajnos nem mindig tenni kell, ehhez szerencse is kell. hiába tagadják sokan.
nagyon fiatal vagy, én a helyedben tanulnék is. egyrészt ott is meg lehet ismerni embereket, másrészt nem hagynám a 8 általánost.
sok sikert!
11.35
ordenáré vagy és közönséges.
jujj majdnem hasonló cipőben járok én is,, de tényleg csak majdnem,,
én még csak 16 vok,, viszont engem a végsőkig taníttatnak, nem tudok főzni,, és utálok takarítani,
500 fős faluban élek,, és nekünk is van disznyó, meg tik meg ilyenek,, falusi vok és örülök is neki,,
én még csak sulistársaimnál tapasztalom ezt,, hogy szép, szép de mit csináljak vele, kb.
szüleim 50 felett, kicsit régimódiak,bulizni nem járok, még faluba se megyek ki, mert nincs kivel, mármint van korombeli de nem is szagolnak rám, meg anyuék talán nem is engednék
bocsi lehet hogy köze nincs a témához de úgy éreztem muszájj ezt leírnom:S:S
Na, tessék szépen magadhoz venni egy kis önbizalmat! :D
Ha talpraesett vagy, akkor kezdj neki valami tanfolyamnak, amellett még tudsz dolgozni.
Nem az számít honnan jöttél és nem is az, hogy milyen körülmények között nőttél fel. A lényeg, ami belül van: a saját, egyéni értékeid!!! Örülj, hogy most lehetőséged van a változtatásra, mert olyan közegben élsz. Tanulj, csinosítsd magad, vedd elő a legjobb énedet és meglátod találsz párt magadnak! Az igazán hozzád illő férfi értékelni fogja, hogy tudsz főzni, rendben tudsz tartani egy házat és, hogy nem vagy elszállva magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!