Párom nagyon sokat változott szülése után, vajon mi lesz a vége?
Csodállak, hogy férfiként ilyen kitartással és megértéssel rendelkezel és ilyen empatikus vagy.
Valóban orvoshoz kellene mennie...én is valószínűnek tartom, hogy szülés utáni depresszió kínozza.
Ezek a tünetek engem arra engedtek következtetni...
Pedig elmehetne orvoshoz, azzal nem veszit semmit. Biztosan fàradt, kimerult, jo lenne ha egy kicsit elmenne pihenni egyedul, ha tobbet nem is néhàny napot.
Ebben talàn tudnàl segiteni, hogy vigyàzol a babàra, vagy nagymama stb. Sajnos még kell, hogy turelmes legyél.
Nem veled van a hiba.
Elsőre én is a szülés utáni depresszióra gondoltam.
Ha 10 éve együtt vagytok, akkor simán leülhetsz vele, és megbeszélhetitek, hogy mi bánt. Ugyanezeket elmondhatod neki is, és valószínű, hogy megérti.
És lehet, hogy tényleg szülés utáni depresszióban szenved. Akkor meg mondd meg neki, hogy a kedvedért menjetek el orvoshoz, mert aggódsz érte. És csak neki akarsz jót. Hátha segít.
Én is szülés utáni depresszióra szavazok. Anyám sokat mesélt róla, mert vele is megtörtént a húgom születése után. Nem érdekelte semmi és senki, még a saját gyereke sem.. mintha egy idegen életet élt volna.
Én is csodálom, hogy ilyen jól kezeled a problémát, és remélem hogy sikerült megoldanotok. A feleségedet valahogyan ki kellene ragadni ezekből a szürke hétköznapokból, talán egy kis időt tölthetne az anyjánál, szervezhetne néhány programot, stb. Pszichológus is sokat segíthet rajta.. Ebből az állapotból van gyógyulás, csak fel kell ismerni, mivel álltok szemben! Mindketten boldogok akartok lenni..
Pedig ez szülés utáni depresszió, valóban, és magától nem fog elmúlni.
Orvos kell, és a gyógyszerszedés sem kizárt.
Mindenképp rá kéne venni a dokira, bár tudom, innen a gép elől könnyen po.fázok.
Próbáld meg azzal, hogy amíg magán nem segít, rajtatok se tud, és ez így sz.r. Neked egy feleség kell, a gyereknek egy anya, és ő most egyikben sem tud helytállni, de mindenben segíted, ahogy eddig is.
A depresszió nem ciki, a pszichomókus sem, viszont ha a hül.yesége miatt tönkremegy a házassága, az igen.
Akkor mit fog mondani a gyerekének 5év múlva? Anyu és apu elvált, mert anyu nem volt hajlandó rászánni egy délelőttöt, hogy dokihoz menjen.
ideje elkezdeni horgászni járni... :-)
ez csak vicc, persze.
Irány a doki, mert ez nem játék. Erre simán rámegy a kapcsolatotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!