A párom facebook függő. Állandóan újabb és újabb női nevek bukkannak fel. Lassan üldözési mánia lesz úrrá rajtam. Teljesen elbizonytalanít a kapcsolatban. Közel vagyok a szakításhoz. Mit gondoltok erről?
Gondolom neked is vannak pasi ismerőseid, és olyanok is akiket ő még nem ismer?
Ha megbízol benne és stabil lábakon áll a kapcsolatotok akkor nincs miért aggódnod.
Nekem is vannak férfi ismerőseim, páromnak is lány ismerősei és ezek ellenére nincs féltékenységi rohamunk. Csak a bizalom kérdése. De lehet Te már nem szereted és csak egy okot keresel, hogy szakíts vele.
21/L
Mindig bejelöl csajokat? Vagy őt jelölik be?
Ha még nem tetted, kérdezd meg tőle, ismeri-e ezeket a lányokat. Szerintem az önmagában nem baj, ha sok lányt ismer, de ha már flörtöl is velük, akkor gáz.
Fogalmam sincs ki jelöl be kit.Azt sem tudom,hogy flörtöl vagy sem.
Köszönöm a válaszaitokat.
Miért?
Ö szóvá tette, hogy te meg pasizol állandóan??
Nem tette szóvá,hogy pasizom állandóan,mert nem teszem.Fel sem merül.Az érzés,amit megélek inkább bizalmatlanság,mint féltékenység. Hosszú idő alatt alakult ez így ki bennem.Szerintem jogos a reklamáció a részemről a közösségi portálokkal kapcsolatban,ha az problémát jelent,hogy felhív egy barátom. Arra volnék kíváncsi,hogy ezt ti hogy oldjátok meg a saját életetekben.
Ismét köszönöm a válaszaitokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!