A párom facebook függő. Állandóan újabb és újabb női nevek bukkannak fel. Lassan üldözési mánia lesz úrrá rajtam. Teljesen elbizonytalanít a kapcsolatban. Közel vagyok a szakításhoz. Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 19:53
11/14 anonim válasza:
Ennyi hülye hapsi mellett nem csodálom, hogy fél. Megbízhatatlan a többség és olyan hülye, hogy képes nyíltan csajozni...
12/14 anonim válasza:
Engem még a barátaimnál is zavar, ha állandóan facebookoznak.. Oké, én is, de már törölném magam, ha nem lenne így olcsóbb és gyorsabb tartani a kapcsolatot bizonyos emberekkel... De eléggé tud irritálni, mikor elhív, hogy menjünk el valahova, és még séta közben is folyamatosan a 0.facebookon nyomul..
14/14 anonim válasza:
Jó pár éves kérdés, de ha valaki okulni vetődne ide, igen, van mitől félni.
Nekem is ez tűnt fel a férjemmel kapcsolatban, kerestem egy korábbi linkem az előzmények között, és csak női adatlapokat és üzenetváltásokat tartalmaztak jó darabon át, lehetetlen volt nem észrevenni.
Mindig megbíztunk egymásban (csakhát én tévesen, sajnos :)), így kölcsönösen szabad bejárásunk volt egymás minden fiókjába, hát kíváncsiságból bekukkantottam a facebookjába. Arra se vette a fáradságot, hogy letörölje az üzeneteket, vagy 15-20 csajjal szexchatelt ott éveken át, köztük több közös ismerős volt! Némelyiknek még azzal is eldicsekedett, hogy idő közben összeházasodtunk...
Nem kívánom senkinek azt az érzést, remélem, hogy a kérdezővel nem ez történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!