Megtaláltam anyukám egy közösségi oldalon (nem facebook) és az van kiírva neki hogy szeretne találkozni 38-46 között férfiakkal. Ti ilyen helyzetben mit csinálnátok?
Badoo, mi?
Ha jól tudom az a sz*r majdhogynem úgy működik mint egy vírus, egy kész káosz kilépni belőle és automatikusan állítja be azt az ismerkedési dolgot is.
NEM biztos, hogy így van, de eddig ezeket olvastam róla, én a közelébe nem mennék annak az oldalnak!
Beszéld meg anyukáddal mindenképp. Ha magadban tartod, akkor magadban őrlődsz egy olyan dolog miatt, ami nem is biztos. Ha megkérdezed anyukádat, akkor ez tisztázódhat, ami egyrészt jó neked is, másrészt anyukádat is inspirálni fogja (remélhetőleg), hogy tisztázza a helyzetét és döntsön a házassága mellett vagy ellen.
Próbálj minél kevésbé belefolyni a szülők egymással szembeni konfliktusába. Tudom mennyire rossz a helyzetedben, mert 8-14 éves korom között nálunk is mindennaposak voltak a vérre menő veszekedések és válással való fenyegetőzések, majd a tisztázatlan "kibékülések". 20 éves elmúltam, mire megértettem, hogy igazából soha egyikük sem akart elválni, csak ezzel fenyegették egymást, nem gondolva, mekkora félelmet, szinte létbizonytalanságot okoznak ezzel nekem.
21:03
Kamu email, vírusmarketing. Én is kaptam már vagy 5 ilyen emailt. Valószínűleg anyukád is így került fel, és valószínűleg neked is be volt állítva, hogy milyen korú emberekkel akarsz találkozni, ismerkedni.
Természetesen nem biztos, hogy erről van szó, de nagyon valószínű, hogy ő is csak áldozata lett egy ilyen vírus-marketing emailnek és nem azért regisztrált oda, mert ismerkedni akart.
Learadt a mondat vége: csak meg akarta tudni, hogy ki küldött neki emailt, és vagy nem tudja törölni magát, vagy még nem esett le neki, hogy társkereső oldalra tévedt.
21:08 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!