A szülők miért adnak gagyi neveket a gyerekeiknek? Alábbiak közül szerintetek melyik a legdurvább?
Bocs az OFF-ért, de 19-es:
Szerinted a gyereked attól lesz baromi különleges, ha valami idétlen nevet adsz neki???
Ha meg netán mégiscsak "átlagos" lesz, vagy kifejezetten "butácska", akkor majd azzal vigasztalod, hogy "nembaj Trisztánka, legalább különleges a neved"?!
Jóég.
Mert egy béla nevű ember nem lehet baromi nagy egyéniség, mi?
Én pont ismerek is egyet.
Szánalmas vagy.
L/25
én valahogy észrevettem, hogy a nevek személyiség sablonokat tükröznek valahol, úgy nagyon nagy vonalakban.
pl Jenőket én csak mulyákat ismerek...
sőt, amikor kiakadtam egy megnyilvánulásán és meséltem róla egy srácnak, annyit kérdezett tőlem a srác: "dehát mit vársz egy olyan embertől, akit Jenőnek hívnak?"
Rejtő Jenő is mulya?
Azért mert egy név nem felkapott, ritkábban halljuk és ezért fura. Az hogy nem választják annyian, nem feltétlenül jelenti, hogy rossz is. A divat nem csak minőséget tükröz, sokkal összetettebb a dolog.
Szóval jó lenne, ha nem titulálnátok csak úgy gagyinak neveket amik nektek nem tetszenek/szokatlanok, meg nem állítanátok pellengérre viselőit.
"Rejtő Jenő is mulya? "
én nem ismerem, lehet.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Az e és az é MAGÁNHANGZÓ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!