A szülők miért adnak gagyi neveket a gyerekeiknek? Alábbiak közül szerintetek melyik a legdurvább?
Van olyan név, amitől a hideg ráz, nem adnám a gyerekemnek. DE lehet, hogy másnak az tetszik, nem kritizálom meg érte, mert lehet, hogy neki meg az én gyerekem/gyerekeim neve nem tetszik.
Egyébként nem gagyi nevek, attól, hogy neked vagy éppen másnak nem tetszenek, nem vagyunk egyformák...
ma 17:03
mert az anyja nem naív és tudja magáról mit (nem) tud kihozni a gyerekéből a nevelés alatt...
Tuzson. De nekem már hétköznapivá váló nevektől is rosszullétem van. Viliem, Ármin, Flórián, Bendegúz...
A szülők azt hiszik(bár inkább a inkább nők hóbortja), hogy az ő gyerekük különlegesebb, mint a többi és ezt a nevével is ki kell fejezni.
Nevezd el a sajátodat Orfeusznak, majd becézheted Orfikának :D
Viccet félretéve nekem a Trisztán az kifejezetten tetszik ezek közül. A Ráhel meg bibliai eredetű (ha jól tudom), lehet, hogy vallásos a család, azért ezt kapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!