A szülők miért adnak gagyi neveket a gyerekeiknek? Alábbiak közül szerintetek melyik a legdurvább?
Figyelt kérdés
Óvári Tuzson,Lederer Peter,Kovács Trisztán,Tóth Ráchel Madonna.2012. júl. 5. 16:53
21/42 anonim válasza:
Miért ciki a Madonna? Ha valaki hívő?
Olyan, mint a spanyolajkúaknál a Jesus. (heszusz)
22/42 anonim válasza:
Jah, csak Magyarországon nincs Peter így A Lederer Péter nem hangzik hülyén.
23/42 anonim válasza:
Lehet szidni Amerikát, de ott ha azt a nevet adom a gyereknek, konkrétan magyarul, hogy Kisszekrény Smith, akkor az lesz a neve, és senki nem fog fennakadni rajta.
24/42 anonim válasza:
Kedves kérdező, eléggé úgy tűnik, hogy neked valami problémád van egy bizonyos Léderer Péterrel, különben nem problémáznál ennyit egy normális, átlagos néven. :D
25/42 A kérdező kommentje:
Magával a névvel van problémám,amikor először hallottam,majd be.artam a röhögéstől,de amikor a Tuzsont hallottam a városban,azt nem tudja semmi felülmúlni
2012. júl. 5. 17:54
26/42 anonim válasza:
Aha, hát jó. Elég alacsony a humor-ingerküszöböd. :D Egyébként én semmi vicceset nem látok abban, hogy a két név ilyen szépen összecseng.
27/42 anonim válasza:
A Tuzson. De ennél még durvább a Ráchel Magdolna, ráadásul cigányos.
28/42 anonim válasza:
Most komolyan, ennyire lepontozni?
Pedig vallást lenéző ateista vagyok, de ha valaki vallási megfontolásból a Madonnát adja, azzal mi a baj?
29/42 anonim válasza:
én hallottam talán a rádióban, hogy asszem Amerikában a kislányát Porschenek a kisfiát BMW-nek nevezte el egy férfi és azon poénkodtak, hogy na így tudtuk meg, hogy a Porsche az lánynév,a BMW meg férfi :)
habár a kocsinevek valahogy nekem is tetszenek, de nem a lada...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!