Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szülők miért adnak gagyi...

A szülők miért adnak gagyi neveket a gyerekeiknek? Alábbiak közül szerintetek melyik a legdurvább?

Figyelt kérdés
Óvári Tuzson,Lederer Peter,Kovács Trisztán,Tóth Ráchel Madonna.
2012. júl. 5. 16:53
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
A Léderer Péterrel nem tudom, mi a baj, a Péter még különlegesnek sem mondható, a vezetéknévvel nem is hangzik rosszul.
2012. júl. 5. 17:16
 12/42 anonim ***** válasza:
75%
nem sokan olvassák el a kérdést. ezek közül a Madonna a legdurvább. Óvári Tuzson egész jól hangzik.
2012. júl. 5. 17:18
 13/42 anonim ***** válasza:
80%
Olvastam és írtam is, hogy Tuzson. :) Ha csak nem francia.
2012. júl. 5. 17:19
 14/42 anonim ***** válasza:
92%
A vezetéknevek neveket felesleges említeni, általában azt nem választják maguknak az emberek. :D A Tuzson szokatlan, de szerintem, ha a József nem lenne megszokott, kb. ilyen hatása lenne annak is. A Péterrel fogalmam sincs, milyen problémád lehet, teljesen átlagos név. A Trisztán szerintem is szép név, még csak nem is annyira szokatlan, Ráchel dettó. A Madonna nekem alapból nem tetszik, talán, ha elvakult hívő lennék, ilyet adnék a gyerekemnek. :D
2012. júl. 5. 17:20
 15/42 anonim ***** válasza:
89%
* vezetékneveket :DD
2012. júl. 5. 17:21
 16/42 anonim ***** válasza:
60%

Egyik sem gagyi, és nem rosszabb, mint egy átlagnév.

Ha ezek nem kitalált nevek, hanem valódi személyek, hát akkor nagyon nem volt szép dolog pellengérre állítani őket.

2012. júl. 5. 17:22
 17/42 anonim ***** válasza:
62%
Te melyik vagy a 4 közül?
2012. júl. 5. 17:32
 18/42 anonim ***** válasza:
79%
Mert a társadalmilag alacsony státuszú embereknek ez az egyetlen lehetőségük, hogy kitörjenek a középszerből. Viszont mert sokan választják a "kitörés"-nek ezt a formáját, már nem is akkora kitörés. A normális, értelmes, viszonylag sikeresnek mondható ismerőseim érdekes módon normális nevet adtak a gyereküknek.
2012. júl. 5. 17:32
 19/42 anonim ***** válasza:
36%

Nem értem, mi a gáz pl. a Léderer Péterben, vagy a Kovács Trisztánban. Eleve akinek ilyen tucatneve van, mint a Kovács, legalább a keresztneve legyen már kicsit különlegesebb. Igenis számít, hogy hívnak valakit, én például nem szívesen lennék olyan pasival, akinek gáz neve van pl. Béla. Égne a pofám, ha be kellene mutatni. Különleges embereknek legyen különleges neve, persze a tucat tömegembereknek ez nem kell. Ha gyerekem lenne, azt szeretném, hogy különleges legyen és ne tucat, persze tudom, hogy sokak számára ez fura, hiszen ők szürkék, és a gyereküket is szürkénak nevelik.

Más kérdés, amit a cigányok csinálnak, hogy Kolompár Szamanta Pamela, meg Lakatos Dzsokijuing, jó, hát nyilván ezek már beteg dolgok, de tőlük az ember nem is vár többet.

2012. júl. 5. 17:34
 20/42 A kérdező kommentje:
olyan név szerintem elég gáz,amiben a mássalhangzók közül e,vagy é van,meg hogyha csupa e betű van benne,ezért gáz a Lederer Peter,Madonna meg irtó ciki
2012. júl. 5. 17:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!