A szülők miért adnak gagyi neveket a gyerekeiknek? Alábbiak közül szerintetek melyik a legdurvább?
Egyik sem gagyi, és nem rosszabb, mint egy átlagnév.
Ha ezek nem kitalált nevek, hanem valódi személyek, hát akkor nagyon nem volt szép dolog pellengérre állítani őket.
Nem értem, mi a gáz pl. a Léderer Péterben, vagy a Kovács Trisztánban. Eleve akinek ilyen tucatneve van, mint a Kovács, legalább a keresztneve legyen már kicsit különlegesebb. Igenis számít, hogy hívnak valakit, én például nem szívesen lennék olyan pasival, akinek gáz neve van pl. Béla. Égne a pofám, ha be kellene mutatni. Különleges embereknek legyen különleges neve, persze a tucat tömegembereknek ez nem kell. Ha gyerekem lenne, azt szeretném, hogy különleges legyen és ne tucat, persze tudom, hogy sokak számára ez fura, hiszen ők szürkék, és a gyereküket is szürkénak nevelik.
Más kérdés, amit a cigányok csinálnak, hogy Kolompár Szamanta Pamela, meg Lakatos Dzsokijuing, jó, hát nyilván ezek már beteg dolgok, de tőlük az ember nem is vár többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!