Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem hisztizik. EZT...

A férjem hisztizik. EZT hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Jelenleg munkanélküli. Én dolgozom, átlag 12 órát egy nap. A főnököm most komoly melóban van, ezért egy hónapig jóval többet fizetne, viszont többet is kellene távol lennem otthonról (bébiszitter és házvezetőnő vagyok). Ez azt jelenti, hogy nem 6tól 6ig vagyok, hanem 5től kilencig, mindennap.

Viszont nem 6ezret kapok egy napra hanem tízet. Haza is tudok menni, ha itt végeztem.

A férjemmel megbeszéltük, kell a pénz, vállalom.

Eltelt egy hét, hazavittem 70ezret, ő meg morog, hogy így de rossz, a gyerekeket itt eszi a fene, nem tudunk kettesben lenni, hulla fáradt vagyok, vele nem is törődöm.

Azt is fájlalta, hogy ha hazaérek (fél nyolckor hazahozom a gyerekeket ha nálunk vagyunk) már negyed-fél tíz, és nekiállok pakolni, takarítani otthon. Itt már ráreplikáztam, hogy ha mondjuk megcsinálná, akkor este tudnánk együtt lenni.

Ma reggel már puncsolt, kávéval keltett, de ez akkor is pocsékul esett.

Tudta mire számítson, mégis neki állt feljebb. Tudom hogy este megint hisztizni fog (morog, csapkolódig, ha kérdezem mi a baj: SEMMI)

2012. júl. 4. 10:06
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig az összes kommentet,de hasonló a helyzetünk:

Én kelek 4-kor,induolk fél 5-kor,melóban vagyok estig.Fél 9-re érek haza heti 6 napon keresztül.

Tudod ki fog még ezek után otthon is pörögni!

Nekem a munkám egész napos nem tudok haza menni közben,így minden teendőm heti 1 napra sűrűsödik.

Megoldás volt nálunk:

Párom amíg nem talál melót,rendez minden mást.És eljár időnként napszámba.

Hosszú távon ez nem kivitelezhető,de nekünk bejött.Megbeszéltük,hogy én ezt nem bírom és ő azóta amit csak lehet elvégez itthon.(is)

2012. júl. 4. 15:17
 52/54 anonim válasza:
100%

A leírtakból nekem az jön le, hogy a férjed nem csak azóta ilyen, mióta te elvállaltad ezt a hosszabb munkaidőt, erre a hónapra.

Nálunk fordított a helyzet, én dolgozom, feleségem pedig otthon van a gyerekkel. Úgy gondoljuk, hogy egy jól működő kapcsolat a beszélgetéseken alapszik, meg kell értenie egymást mindkét félnek, és egy emberként kell gondolkodniuk, ha már családról van szó. A férjed nem nagyon gondol másra, csak magára, a gyereket pedig valószínű kényszerből látja el. Mondd el neki, hogy neked ez olyan, mintha egyedül élnél, hiszen minden teher rád szakad, a lakás is a te nyakadban van, este 9 után. Te férjhez mentél hozzá, nem gyerekedként fogadtad örökbe, álljon a talpára.

Én a helyedben adnék neki egy kis időt, de ha nem változik semmi, akkor a kapcsolatotok hamar zátonyra fog futni.

2012. júl. 4. 15:31
 53/54 A kérdező kommentje:

Azóta durvult a helyzet. Addig is csak bele-bele kapott mindenbe, de legalább tiszta volt a gyerekszoba, a fürdő. Ezek a legfontosabbak.

Ha nem is mosogatott el, este, ha nekiálltam, szó nélkül jött és törölgetett.

Felsöpörtem, felmosott.

Kivasaltam, elpakolt. Közben beszélgettünk. Most meg: szólok, hogy segít-e. Mondja az általam leginkább gyűlölt szót: mindjárt. Ez azt jelenti, hogy mikor már kész vagyok, akkor jön, és előadja, miért nem vártam meg. Chö-Chö.

2012. júl. 4. 18:16
 54/54 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta veletek?
2012. aug. 10. 12:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!