Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem hisztizik. EZT...

A férjem hisztizik. EZT hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Jelenleg munkanélküli. Én dolgozom, átlag 12 órát egy nap. A főnököm most komoly melóban van, ezért egy hónapig jóval többet fizetne, viszont többet is kellene távol lennem otthonról (bébiszitter és házvezetőnő vagyok). Ez azt jelenti, hogy nem 6tól 6ig vagyok, hanem 5től kilencig, mindennap.

Viszont nem 6ezret kapok egy napra hanem tízet. Haza is tudok menni, ha itt végeztem.

A férjemmel megbeszéltük, kell a pénz, vállalom.

Eltelt egy hét, hazavittem 70ezret, ő meg morog, hogy így de rossz, a gyerekeket itt eszi a fene, nem tudunk kettesben lenni, hulla fáradt vagyok, vele nem is törődöm.

Azt is fájlalta, hogy ha hazaérek (fél nyolckor hazahozom a gyerekeket ha nálunk vagyunk) már negyed-fél tíz, és nekiállok pakolni, takarítani otthon. Itt már ráreplikáztam, hogy ha mondjuk megcsinálná, akkor este tudnánk együtt lenni.

Ma reggel már puncsolt, kávéval keltett, de ez akkor is pocsékul esett.

Tudta mire számítson, mégis neki állt feljebb. Tudom hogy este megint hisztizni fog (morog, csapkolódig, ha kérdezem mi a baj: SEMMI)

2012. júl. 4. 10:06
1 2 3 4 5 6
 1/54 A kérdező kommentje:
Ma befüllentettem, hogy sok a pakolnivalóm ezért nem megyek haza. Pedig nincs semmi plusz, ami volt már kész van.
2012. júl. 4. 10:08
 2/54 anonim ***** válasza:
11%
ha este rendre érsz haza és nem kell már házimunkával foglalkoznod,akkor értékeld,fektessétek le a saját gyereket és foglalkozz vele
2012. júl. 4. 10:09
 3/54 anonim ***** válasza:
5%

én is hisztizek, ha nem kapom meg a feleségem.

31/F

2012. júl. 4. 10:13
 4/54 A kérdező kommentje:

Értékelem. Baromi jó, ha nem kell otthon pakolni. Hetente egyszer előfordul, de akkor már nagyon kanos. Viszont utána szétölöndüli az egészet. Asztalt lesöpörni? Ugyan, nem is lehet, mert telepakolja. Reggel berakom a mosógépbe a ruhát, elindítom a programot, ha netalán elfelejtem, három nap múlva csodálkozhatok, hogy bent rohad.

Ha kiakadok ezen, akkor: de te is elfelejtetted!

2012. júl. 4. 10:14
 5/54 anonim ***** válasza:
6%
Na most akkor ki hisztizik,te vagy ő? Mert nekem úgy tűnik te. Egyébként igaza van, csak hiányol, már ez is baj?Nektek tényleg semmi nem jó.
2012. júl. 4. 10:17
 6/54 anonim ***** válasza:
7%

3-as voltam.

Ha megkapom a feleségem, másnap örömmel takarítok ki. Ha nem kapom meg, frusztrált vagyok, és nem takarítok, csak idegeskedek.

Nem kell túlbonyolítani a dolgot...

2012. júl. 4. 10:19
 7/54 A kérdező kommentje:

Leírom a tegnapom.

4kor kelés

kávé, vécé, zuhany

5re melóban

mosás, mosogatás, felmosás

10re haza

főzés, mosás

13 vasalás, hajtogatás

15 óvodába a nagy gyerekért.

porszívózás át a házon

pici pihenés

19:30 haza a gyerekekkel

vasalás, hajtogatás

vacsorafőzés

fürdetés, lefektetés

negyed 10re otthon voltam, vacsora, fürdetés, lerakni a gyereket

kitakarítottam a fürdők

elmostam a délben maradt edényeket

előkészítettem a mai ebédet

éjfél körül ágybakerültem.

Elutasítottam a férjem (szívás de ez van) összemorgtunk

1 körül elaludtam

4kor keltem

2012. júl. 4. 10:20
 8/54 anonim ***** válasza:
22%
Minek mennek férjhez a nők?
2012. júl. 4. 10:20
 9/54 anonim ***** válasza:
97%
Írd minden reggel össze neki,hogy mit szeretnél,hogy megcsinálja és tedd jó látható helyre. Akkor nem fogja elfelejteni.
2012. júl. 4. 10:21
 10/54 anonim ***** válasza:
22%
az otthoni fürdőtakarítás ráért volna hétvégére... ezt az időt tölthetted volna a férjeddel
2012. júl. 4. 10:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!