Miért nézik le sokan a háztartásbeli nőt?
"Akkor neked nem lehet sok dolgod a munkahelyeden :) Mint már előttem is sokan megírták, ha egy nő minden egyes nap megcsinálja a napi munkát otthon, és nem hagyja felgyűlni a mocskot, egy órán belül megvan a napi házimunka. Ha te is csak ennyit dolgozol a munkahelyeden, én is szeretnék ott dolgozni, ahol te :)"
igazad van, 8 óra, és én még itt ülök, gyere nyugodtan, van felvétel. csak az érdekes, ha úgy teszik fel a kérdést, mit csinál otthon a htb nő, akkor le van ugatva a kérdező, hogy szegény, hát dolgozik, meg milyen bunkó a férje, hogy nem segít, és hogy szegény, nem lehet egyszerű dolga... bla-bla. nem nézem le, van más dolga otthon is.
én marha hasznosan el tudnám tölteni az időt, ha htb lennék...egy csomót önkényeskednék, és mivel kreativ vagyok, és imádok alkotni, egymillió dolgot csinálnék meg....megtanulnék ezer új dolgot....és emberekkel is lennék bőven....én nem bánnám, ha nem kéne meló után nulla életkedvvel mosogatnom, hanem ezt délelött letudnám, utána jöhet a többi dolog:)
23L
ez mind mind megvan...hobbinak megvan a kreativitás....alkotok dolgokat....a párom besegit mindenben...de mennyivel jobb lenne még a melon kivül ezer és más dolgot csinálni....ami nem haszontalan...alapítványoknak dolgozni, alapítványt létrehozni, pláne ha van rá pénzem....és ezzel foglalkozni...ugyanis főállásban ezekkel foglalkozni képtelenség....anyagilag sehogy nem jönnék ki belőle....akármennyire is pontoztatok le...szerintem bőven el lehet hasznosan tölteni az életemet titkárnői munka nélkül is......és lehet szellemileg fejlődni, emberek között lenni...sokkal több a lehetőség...főleg ha pénz is van mögötte....így? elmegyek dolgozni...csinálom a full unalmas titkárnői-adminisztrátor állásomat...ha a fönökömnek olyan kedve van jófej, ha nincs olyan kedve kikerget a világból (nem csak engem, az ügyfeleket is...)párommal csináljuk meg a háztartást...mellette jusson pénz a hobbinknak, szórakozásunknak....tanulni lehet uj dolgokat, de kevesebb a kedvem is, pénz se nagyon jut rá...így max kénytelen vagyok egyedül tanulni...de levizsgázni nem lehet, mert az is pénz...plusz sok dologhoz kell tanár....és még ezer dolgot nem tudok csinálni, mert nagyidőmet elveszi a munka, a háztartás...páromnak is...és életkedvem is kevesebb....szerintem lehet jól és hasznosan csinálni!!!
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!