Meddig nézed el valakinek, ha figyelmetlen veled?
A valaki alatt természetesen egy számunkra fontos emberre gondolok, legyen az barát/barátnő/rokon, viszont az embernek mondhatni nincs oka siránkozni, számonkérni a másikat, mert azért mégsem párkapcsolatról van szó.
Pl. én már nem tudok mit kezdeni az olyan barátnőimmel, akiknek gyerekük lett, vagy új pasijuk van, és emiatt folyamatosan nyelni kell tőlük. Elfelejt válaszolni, reagálni, visszakérdezni, de ha neki kell valami, akkor jön, szervez.. Eleinte nem sértődöm meg, hisz érthető az indok, de mégis meddig érdemes egy olyan kapcsolatot ápolni, ahol a másik fél, akkor bukkan fel, ha neki igényei vannak, barátnőzni támad kedve, ha meg én próbálom keresni a társáságát nézzem el, hogy csak a kapcsolatáról/babájáról van szó, aztán bocsi rohannia kell..
Viszont az aggaszt, hogy tényleg csak addig élnének a kapcsolatok, míg az embereknek összhangban vannak az igényeik?
"Viszont az aggaszt, hogy tényleg csak addig élnének a kapcsolatok, mig az embereknek összhangban vannak az igényeik?"
Sajnos ez valóban igy van. En is igy vagyok ahogyan te.
Örülök, hogy akadnak sorstársak.:)
Viszont eléggé tanácstalan vagyok, mert hiába igyekszem én is "lazán" fölfogni a dolgot, hogy végül is, nem rossz azért, ha néha össze tudunk ülni, örülni annak ami maradt az egykori barátságokból.. mindig rá kell jönnöm, hogy engem felőrölnek ezek a felszínes, kényelmi barátságok. Másrészről luxusnak érzem megszakítani a kapcsolatot bárkivel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!