Miért nézik le sokan a háztartásbeli nőt?
Igen, a legtöbb sajnos vagy ez a kategória, akiről utolsó ír, vagy az, aki egy 15 perces mosogatást elhúz 40 percesre, minden nap kényszeresen felmos, aztán a kertjében szarakodik 2 órát, aztán meg egy átlagos kajával pepecsel 1 órát, utána meg sajnáltatja magát, hogy eeeegész nap csak házimunkázik.
Egyébként sok htb azt hiszi hogy akik nem tartják őket valami igényesnek, vagy energikusnak, szellemileg elfoglaltnak, stb., hogy mindenki őket irigyli, ezért takaróznak az "irigység" szöveggel..pedig egyszerűen egy tanult, művelt ember kevésnek érzi saját magát, ha csak kecót dzsuváz. Ennyi.
És be ne hazudja már minden otthonülő nő hogy ő társadalmi tevékenységet végez, meg ilyesmi...mert úgysem hiszi el az ember hogy minden htb önkénteskedik.
20-as, ne húzd fel magad. Ha te otthon akarsz ülni és takarítani meg főzőcskézni, szíved joga, tedd. De hidd el, attól még egy dolgozó nő is tud szuper kajákat főzni és a családdal minőségi időt tölteni. Nálunk anyunak is sikerül, nekem is, és az ismerőseimnek is. Pedig egy bolti eladó sincs közöttük......sőt. Én egy légitársaság könyvelésével foglalkozom, nap mint nap két idegen nyelven kell helytállni, és ha valahol, hát itt vannak határidők. Mégsem foglak irigyelni, ha te sutba dobod a diplomád és innentől csak takarítasz otthon meg lakást dizájnolsz, mert a férjed gazdag. Belehalnék, ha az életem innentől arról szólna, hogy életem legnagyobb sikere a fincsi fasírt legyen. És gondolom a többi nő is, akik tanultak, hogy elérjenek valamit.
A gyerek meg nem a napköziben rohad, ha elér egy bizonyos kort, mert a suli után 4-ig edzésen van, tehát aki az otthon ülést választja, annak a gyerek, mint ürügy csak pár évig állja meg a helyét. Mert mikor kiskamasz korba lép, te már nem gyermekgondozás miatt leszel otthon, hanem mert büdös a munka. És ezt mindenki tudja.
hát én dolgozom és mire hazaesek este se időm se kedvem nincs házimunkázni még... gyakran még hvg-n se. Max a mosás ha már nagyon muszáj, de a ruhák egy hétig is a fregolin lógnak. A lakás úszik a koszban, egy hányadék. Még szerencse hogy egyedül élek xD
anyukám htb, és náluk mindig csillogó tisztaság van és házikoszt - sweet jesus... *.* na én ezért nem nézem le őket. mert nekem vagy egyik, vagy méásik, a szabadidőmben inkább járok romkocsmákba és rockkoncertekre mint hogy még azt is melóval töltsem.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!