Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézik le sokan a háztart...

Miért nézik le sokan a háztartásbeli nőt?

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 14:37
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
66%
Én tolmács vagyok,több cégnek is dolgozom és vannak szakfordítói munkáim is,amiket vállalatoknak vagy magánembereknek végzek.Soha nem volt vele gond,hogy nem tudom a munkám a családommal összeegyeztetni.Van nem egyszer határidős munka,amikor nem tudok elmenni a gyerekért az iskolába,olyankor felhívom a férjem és ő megy.Megcsinálja a vacsorát is,míg hazaérek.Ha külföldre kell utaznom és a férjem is dolgozik,akkor a nagyszülők mennek a gyerekért.Mi így vagyunk egy család,nincsenek leosztott kötelező feladatok,megoldjuk az életünket.Amiatt nem maradnék otthon,hogy mindent egyedül el tudjak látni.Szeretem a munkám,nem azért diplomáztam,hogy ezt is kipipálhassam a listámon és a gyereket sem ezért szültem.Olyan a férjem,aki nem várja el,hogy csak anya vagy csak háztartásbeli legyek,ő társ.
2012. júl. 2. 15:44
 22/35 anonim ***** válasza:
32%
Igen, lenézem! Mert nem csinálnak semmit plusszot, amit más dolgozó anyuka csinál. Nem adóznak, nem tesznek semmit a társadalomért, gazdaságért.
2012. júl. 2. 15:57
 23/35 anonim ***** válasza:
51%
A sok ember, aki nem látott még háztartásbelit :D Nem tesznek a társadalomért? Én társadalmi munkát végzek.
2012. júl. 2. 15:58
 24/35 anonim ***** válasza:
91%
Én nem nézem le azokat, akik valóban dolgoznak otthon! Akik viszont plázáznak, barátnőkkel mennek kozmetikába az már dühítő. A volt barátnőmmel 2,5 évig éltem együtt, ő nem dolgozott, engedtem neki, mert jól kerestem, de amit művel, az tűrhetetlen volt, ezért szakítottunk. Volt hogy még én mosogattam, én porszívóztam amikor hazaértem, mert a "szegény" asszony majd megszakadt az egész napi masszázs és egyéb kezelések után.
2012. júl. 2. 16:39
 25/35 anonim ***** válasza:
37%

Igen, a legtöbb sajnos vagy ez a kategória, akiről utolsó ír, vagy az, aki egy 15 perces mosogatást elhúz 40 percesre, minden nap kényszeresen felmos, aztán a kertjében szarakodik 2 órát, aztán meg egy átlagos kajával pepecsel 1 órát, utána meg sajnáltatja magát, hogy eeeegész nap csak házimunkázik.

Egyébként sok htb azt hiszi hogy akik nem tartják őket valami igényesnek, vagy energikusnak, szellemileg elfoglaltnak, stb., hogy mindenki őket irigyli, ezért takaróznak az "irigység" szöveggel..pedig egyszerűen egy tanult, művelt ember kevésnek érzi saját magát, ha csak kecót dzsuváz. Ennyi.

És be ne hazudja már minden otthonülő nő hogy ő társadalmi tevékenységet végez, meg ilyesmi...mert úgysem hiszi el az ember hogy minden htb önkénteskedik.

2012. júl. 2. 17:19
 26/35 anonim ***** válasza:
45%

20-as, ne húzd fel magad. Ha te otthon akarsz ülni és takarítani meg főzőcskézni, szíved joga, tedd. De hidd el, attól még egy dolgozó nő is tud szuper kajákat főzni és a családdal minőségi időt tölteni. Nálunk anyunak is sikerül, nekem is, és az ismerőseimnek is. Pedig egy bolti eladó sincs közöttük......sőt. Én egy légitársaság könyvelésével foglalkozom, nap mint nap két idegen nyelven kell helytállni, és ha valahol, hát itt vannak határidők. Mégsem foglak irigyelni, ha te sutba dobod a diplomád és innentől csak takarítasz otthon meg lakást dizájnolsz, mert a férjed gazdag. Belehalnék, ha az életem innentől arról szólna, hogy életem legnagyobb sikere a fincsi fasírt legyen. És gondolom a többi nő is, akik tanultak, hogy elérjenek valamit.

A gyerek meg nem a napköziben rohad, ha elér egy bizonyos kort, mert a suli után 4-ig edzésen van, tehát aki az otthon ülést választja, annak a gyerek, mint ürügy csak pár évig állja meg a helyét. Mert mikor kiskamasz korba lép, te már nem gyermekgondozás miatt leszel otthon, hanem mert büdös a munka. És ezt mindenki tudja.

2012. júl. 2. 17:25
 27/35 anonim ***** válasza:
72%
ezermillió ilyen kérdés volt már. leszarjuk, ki háztartásbeli és ki nem.
2012. júl. 2. 18:25
 28/35 anonim ***** válasza:
50%
Nem olvastam végig az összes választ,de első oldalon volt egy válasz,hogy nem tudja elhinni,hogy a férje pénzéből és és nem akar semmit csinálni. A munkanélküliség nem olyan álom. Anya is rendszeresen keres munkát mégse talál. 70 ezerért meg megértem,hogy nem fog szalag mellett állni 10 órán át.
2012. júl. 2. 18:42
 29/35 anonim ***** válasza:
81%
Én csak azokat nézem le és soha nem szeretnék ilyen lenni, akiknél a férj robotol sokszor 2 helyen -mert a gyerek esetleg túl korán jött, vagy anyuka kitervelte előre a dolgot- és a nő nem megy el dolgozni pedig megtehetné. Inkább otthon ül és várja hogy meglegyen mindene.
2012. júl. 2. 18:48
 30/35 anonim ***** válasza:
69%

hát én dolgozom és mire hazaesek este se időm se kedvem nincs házimunkázni még... gyakran még hvg-n se. Max a mosás ha már nagyon muszáj, de a ruhák egy hétig is a fregolin lógnak. A lakás úszik a koszban, egy hányadék. Még szerencse hogy egyedül élek xD

anyukám htb, és náluk mindig csillogó tisztaság van és házikoszt - sweet jesus... *.* na én ezért nem nézem le őket. mert nekem vagy egyik, vagy méásik, a szabadidőmben inkább járok romkocsmákba és rockkoncertekre mint hogy még azt is melóval töltsem.

25/L

2012. júl. 2. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!