Mi a véleményetek arról, hogy ha nő háztartásbelinek kényszerül?
Alap eset. Mondjuk gyerek nincs és nem is lesz. A nő munka nélkül marad és valószínűleg a mai világot ismerve az is marad. Kétségbeesetten keres munkát,mert szeretné ha saját jövedelme is lenne ,de mondjuk sajna egyéb okokból (pl. egészsége) nem talál.
Ti szeretnétek-e vagy eltudnátok-e fogadni, hogy a férfi tartson el benneteket, miközben ti otthon a háztartást vezetitek? Van-e ennek értelme és ha igen akkor meddig lehet ezt így csinálni? És miért?
Ez több dologtól függ:
-a férfi el tud-e tartani, azaz keres-e annyit
- mi az ő álláspontja? azt senki sem szeretné visszahallani, hogy: én tartalak el, nem adsz semmit a közösbe....
-a nő hogy viszonyul a helyzethez? elfogadja, beletörődik, jól érzi magát így, vagy szenved, dolgozni szeretne...
Írd le, te melyik kombinációban vagy. Esetleg tanfolyam? Éreznéd, hogy hasznos vagy, és azt sem mondhatnák, hogy nem teszel semmit.
Keresném a munkát, de nem lenne bűntudatom, hiszen ez egyértelműen nem az én hibám.
Egyébként régen ez volt a bevett gyakorlat. Ha kertes házban éltek, akkor csinálj konyhakertet, minden nap főtt kaja. Hidd el, emiatt már megérné a dolog és egy percig se bántson ez, semmivel sem vagy kevesebb ember, mint bárki más!!
Jelenleg csak felvetett kérdés ! Szenvednék és keresnék munkát! Illetve keresek melót. Én nem tudnám azt elképzelni,hogy nekem a pasitól kelljen pénzt kérnem bármire is. A víz ver ki már az egész gondolattól is!
Könyörgöm: most a XXI.sz-ban élünk.
Igen és biztosan nem bírnám otthon sokáig! Én kvázi egy "hiperaktív "nő vagyok és megörülnék a monoton dolgoktól ,meg,hogy otthon és mindig csak ugyanaz,
Bele betegednék az tuti. Jó vannak állataim velük is lehet foglalkozni.(gyerek helyett) de ez akkor sem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!