Mit lehet tenni, hogy ha az ember az idegbeteg, örjöngő
állat szüleivel kényszerül együtt élni?
Figyelt kérdés
Albérletre nincs pénzem. Vidékiek vagyunk. Anyám kotorászik mindennap a cuccaim között. Velem és apámmal egyhuzamban ordít. Apám egy sunyi aki csak hallgat, soha semmibe bele nem szól, olyan, minhta nem is lenne, de szart azért tud kavarni. Állandó az idegbaj otthon. 28 éves lány vagyok, de akkor sincs szégyenszemre pénzem saját lakásra, albira sem, mert nem keresek annyit. Állandóan ki vagyok borulva, ami miatt már többször majdnem kirugtak a mostani cégemtől. Nem bírom a gyűlülködő hangulatot otthon, de velük élve nem tudok úgy tenni, mintha mi sem történne. Kezdek az idegességtől szszórt lenni és egyre többet hibázom a munkámban. Mit csináljak??????????????????????????????? .
Márpedig akármilyen szűkösen is, de albérletbe kellene menj.Akár úgy, hogy valaki mellé, osztozva a rezsin és a kölrtségeken.
Vagy próbálj keresni más városban, nem feltétlen Pesten munkát, mert ott az albérletek is olcsóbbak.
annál, amit leírtál minden jobb. De a döntés a te kezedben van!!ezt ne feledd!
2009. febr. 17. 11:08
2/19 anonim válasza:
Esetleg egy szobát sem tudnál bérelni? Talán egy barátnál akadna egy kiadó szoba, vagy valakivel közös albiba tudnál költözni, a rezsi a fele lenne úgy. Talán ezt még ki tudnád fizetni. Egy egész lakás albérleti díja + rezsi tényleg nagyon sok pénz. Pasid nincs akivel együtt könnyebben boldogulnátok? Vagy valamelyik kollégádnak a cégnél nincs kiadó szobája? Nekem már volt több albérlőm, mi jól kijöttünk. Bátorság és kitartás!
2009. febr. 17. 11:08
3/19 A kérdező kommentje:
Van barátom, de nemrég óta és ő is a szüleivel lakik, de nem lehetet sokat ott, hogy nehogy sok legyek és, mert még nem tart ott a kapcsolat. :O( Előző kapcsolatom azért is ment galyra, mert anyámék miatt sokszor kivoltam, ráadásul,ha anyu tudja, hogy egy fiúval vagyok, akkor szó szerint 1/2 óránként telefonál vmivel. Sőt már a mh-en is hülyének néznek, mert ott is állandóan hívogat olyanokkal, hogy hányra érek haza, mit főzött stb. Már az új páromon is látni, hogy anyám és miatta ha felidegesít én is túl gázok vagyunk neki.A szobabérlet rezsivel olyan 50 körül van, ha jól néztem? az nagyon sok nekem. :O((((
2009. febr. 17. 11:21
4/19 anonim válasza:
Társbérlet valakivel. Úgy nem olyan gáz egy másfél-két szobás lakás. csak a szobarészt fizeted és a rezsi felét. Én egy 3 szobásban voltam 1 évig két másik lakótárssal. És nem a pároddal kell összeköltöznöd, hanem keress egy lányt pl.
A melóban meg kapcsold ki a telefonod. Felnőtt ember vagy, ne hagyd, hogy ennyire rád másszon. Valszeg az apukádat is ő készítette ki, vagy ők egymást. ne hagyd, hoyg vele dis ezt csinálják. A munkahelyen tényleg nem tolerálják, ha valaki beviszi az otthoni gondokat. Erre figyelj, nehogy tényleg emiatt rúgjanak ki.
Anyukád ezt addig fogja veled művelni, míg hagyod. Ne légy nyuszi, állj a sarkadra, és tényleg keress albérletet.
Egyáltalán minek turkál a cuccaid közt?
2009. febr. 17. 11:39
5/19 anonim válasza:
Ami anyád telefonálgatását illeti: a telefont állítsd halk üzemmódra, és ha ő hív, ne vedd fel. Mondd neki, hogy nem szabad a munkahelyeden munkaidőben családi ügyeket intézni. Ha a pároddal vagy, kapcsold ki a telefont. Egyébként én is javasolnám a társbérletet. Ne hagyd magad.
2009. febr. 17. 11:47
6/19 anonim válasza:
Nem tudom hol néztél szobabérletet , de a fiam diákként lakik Szegeden társbérletben , és ezért havi kb 22000 ft-ot fizet rezsivel együtt. Munkát is könnyebb kapni egy városban mint vidéken. A te korodban már ideje önállóságra törekedni és nem a szüleidtől függni. A váltás biztos nehezen megy , de számodra jobb megoldás nincs.
2009. febr. 17. 13:13
7/19 A kérdező kommentje:
Bp-en dolgozom, ott kerestem albit is. De a ...-os környékre nem mehetek, mert este 10-ig is dolgozom( műszakba) és akkor arra nem biztonságos.
2009. febr. 17. 13:27
8/19 anonim válasza:
Őszintén szólva te is tehetsz arról, hogy ilyen helyzetben vagy. Budapesten igen hamar találnál társalbérletet. És nagyon nem kötelező azon a környéken albérletet keresni, ahol dolgozol (akár munkahelyet is elkezdhetnél keresni), én is 3/4 órát utazom, pedig Budapesten van a meló és a lakhelyem is.
Elhiszem, hogy könnyebb a sz..ban élni, de az legalább biztos, mint a bizonytalanba lépni, de mindenképp megéri. Már csak magad miatt is. Meddig hagyod, hogy az anyukád terrorizáljon?
2009. febr. 17. 13:48
9/19 anonim válasza:
Lehetetlen nincs,csak tehetetlen.28!éves vagy állj a saját lábadra ne arra várj hogy jöjjön a sült galamb a szádba.Én a helyedbe szégyellném magam.Húzz el onnan de gyorsan!!!!!!!!!!!!!!sok lehetőség van elmenni onnan.
2009. febr. 17. 16:59
10/19 A kérdező kommentje:
56 nettóból hova lehet menni? csak, hogy ne a sült galambot várjam....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!