Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, hogy ha az...

Mit lehet tenni, hogy ha az ember az idegbeteg, örjöngő állat szüleivel kényszerül együtt élni?

Figyelt kérdés
Albérletre nincs pénzem. Vidékiek vagyunk. Anyám kotorászik mindennap a cuccaim között. Velem és apámmal egyhuzamban ordít. Apám egy sunyi aki csak hallgat, soha semmibe bele nem szól, olyan, minhta nem is lenne, de szart azért tud kavarni. Állandó az idegbaj otthon. 28 éves lány vagyok, de akkor sincs szégyenszemre pénzem saját lakásra, albira sem, mert nem keresek annyit. Állandóan ki vagyok borulva, ami miatt már többször majdnem kirugtak a mostani cégemtől. Nem bírom a gyűlülködő hangulatot otthon, de velük élve nem tudok úgy tenni, mintha mi sem történne. Kezdek az idegességtől szszórt lenni és egyre többet hibázom a munkámban. Mit csináljak??????????????????????????????? .
2009. febr. 17. 10:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ha kifizetem a rezsit+albit ( Pesten nem láttam kulturált helyen 22ezerért szobát, cigány könyékre nem megyek, mert veszélyes)marad pénzem max kajára és a családom sem áll velem szóba soha többé. Jó kilátások. Dolgozzak, hogy legyen egy albérleti szobám. A megoldás, hogy itt kell hagyni ezt az országot. Itt kapcsoltok nélkül nem lehet sokra jutni és egyre csak szarabb.
2009. febr. 17. 17:06
 12/19 A kérdező kommentje:

A 3/4 óra utazgatás semmi az én 5-6 órámhoz képest. :O(

Ha vki elkölti a pénzét albira lesz valaha sájátra pénze?

2009. febr. 17. 17:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Milyen melóhely az, ahol 56 nettót adnak? Szerintem téged eléggé kihasználnak... Ennél még egy mekiben is többet keresnél.
2009. febr. 18. 13:11
 14/19 anonim ***** válasza:

A családod azért nem állna szóba veled, mert elköltöznél Vagy mi? Eléggé érzelmi zsarolás szagú a dolog. És te meg hagyod magad. Te is sajnos jó példa vagy arra, hogy bárkivel bármit meg lehet tenni, ha hagyja magát. Ha ilyen bunkó a családod, akkor nem mindegy, hogy nem állnak majd szóba veled?

Mellesleg te kérdezted, hogy mit csinálj, kaptál rá használható válaszokat, de te inkább választod a jól megszokott 'kényelmes' aranykalitkát. Nem csodálom, hogy a pasijaid megunják.

Szüleid is találhatnának jobb elfoglaltságot ahelyett, hogy téged csesztessenek.

2009. febr. 18. 13:16
 15/19 A kérdező kommentje:
56 nettóból ha elmegy 9 a bérletre akkor a többi marad a szobára és a rezsire. De, mit eszem? Ruha? Ezt nem érzem életszerűnek, amíg itt dolgozom, de már beadtam kb 40 állásra pályázatot, csak nem hívnak fel.
2009. febr. 18. 13:25
 16/19 anonim ***** válasza:

Ne add fel, én anno egy évig kerestem Pesten melót, én 50-60 helyre beadtam az önéletrajzom, nagyjából 2-3 választ kaptam. Aztán bejött a dolog. :)

De ez az 56 nettó nagyon durva, még a minimálbér is 70 körül van, be vagy te jelentve egyáltalán?

2009. febr. 18. 13:35
 17/19 anonim ***** válasza:
35%

Azért azt mondom néktek: Ne aggodalmaskodjatok a ti éltetek felől, mit egyetek és mit igyatok; sem a ti testetek felől, mibe öltözködjetek. Avagy nem több-é az élet hogynem az eledel, és a test hogynem az öltözet?

Tekintsetek az égi madarakra, hogy nem vetnek, nem aratnak, sem csűrbe nem takarnak; és a ti mennyei Atyátok eltartja azokat. Nem sokkal különbek vagytok-é azoknál?

Kicsoda pedig az közületek, a ki aggodalmaskodásával megnövelheti termetét egy araszszal?

Az öltözet felől is mit aggodalmaskodtok? Vegyétek eszetekbe a mező liliomait, mi módon növekednek: nem munkálkodnak és nem fonnak;

De mondom néktek, hogy Salamon minden dicsőségében sem öltözködött úgy, mint ezek közül egy.

Ha pedig a mezőnek füvét, a mely ma van, és holnap kemenczébe vettetik, így ruházza az Isten; nem sokkal inkább-é titeket, ti kicsinyhitűek?

Ne aggodalmaskodjatok tehát, és ne mondjátok: Mit együnk? vagy: Mit igyunk? vagy: Mivel ruházkodjunk?

Mert mind ezeket a pogányok kérdezik. Mert jól tudja a ti mennyei Atyátok, hogy mind ezekre szükségetek van.

Hanem keressétek először Istennek országát, és az ő igazságát; + és ezek mind megadatnak néktek.

Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja.

2009. febr. 19. 19:12
 18/19 anonim ***** válasza:
52%
Szia! Imádkozom érted, hogy rendeződjön a családi helyzeted és el tudj költözni otthonról. Nekem is hasonló volt a helyzetem, elköltöztem otthonról, Isten megsegített és másképp nem is éltem volna túl. Isten Téged is meg fog segíteni, ha hozzá fordulsz. Isten áldjon meg gazdagon!
2009. febr. 19. 19:16
 19/19 anonim ***** válasza:
52%

"Ne félj, mert én veled vagyok; ne csüggedj, mert én vagyok Istened; megerősítelek, sőt megsegítlek, és

igazságom jobbjával támogatlak." (Ésaiás 41:10)

2009. febr. 19. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!