Mit lehet tenni, hogy ha az ember az idegbeteg, örjöngő állat szüleivel kényszerül együtt élni?
A 3/4 óra utazgatás semmi az én 5-6 órámhoz képest. :O(
Ha vki elkölti a pénzét albira lesz valaha sájátra pénze?
A családod azért nem állna szóba veled, mert elköltöznél Vagy mi? Eléggé érzelmi zsarolás szagú a dolog. És te meg hagyod magad. Te is sajnos jó példa vagy arra, hogy bárkivel bármit meg lehet tenni, ha hagyja magát. Ha ilyen bunkó a családod, akkor nem mindegy, hogy nem állnak majd szóba veled?
Mellesleg te kérdezted, hogy mit csinálj, kaptál rá használható válaszokat, de te inkább választod a jól megszokott 'kényelmes' aranykalitkát. Nem csodálom, hogy a pasijaid megunják.
Szüleid is találhatnának jobb elfoglaltságot ahelyett, hogy téged csesztessenek.
Ne add fel, én anno egy évig kerestem Pesten melót, én 50-60 helyre beadtam az önéletrajzom, nagyjából 2-3 választ kaptam. Aztán bejött a dolog. :)
De ez az 56 nettó nagyon durva, még a minimálbér is 70 körül van, be vagy te jelentve egyáltalán?
Azért azt mondom néktek: Ne aggodalmaskodjatok a ti éltetek felől, mit egyetek és mit igyatok; sem a ti testetek felől, mibe öltözködjetek. Avagy nem több-é az élet hogynem az eledel, és a test hogynem az öltözet?
Tekintsetek az égi madarakra, hogy nem vetnek, nem aratnak, sem csűrbe nem takarnak; és a ti mennyei Atyátok eltartja azokat. Nem sokkal különbek vagytok-é azoknál?
Kicsoda pedig az közületek, a ki aggodalmaskodásával megnövelheti termetét egy araszszal?
Az öltözet felől is mit aggodalmaskodtok? Vegyétek eszetekbe a mező liliomait, mi módon növekednek: nem munkálkodnak és nem fonnak;
De mondom néktek, hogy Salamon minden dicsőségében sem öltözködött úgy, mint ezek közül egy.
Ha pedig a mezőnek füvét, a mely ma van, és holnap kemenczébe vettetik, így ruházza az Isten; nem sokkal inkább-é titeket, ti kicsinyhitűek?
Ne aggodalmaskodjatok tehát, és ne mondjátok: Mit együnk? vagy: Mit igyunk? vagy: Mivel ruházkodjunk?
Mert mind ezeket a pogányok kérdezik. Mert jól tudja a ti mennyei Atyátok, hogy mind ezekre szükségetek van.
Hanem keressétek először Istennek országát, és az ő igazságát; + és ezek mind megadatnak néktek.
Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja.
"Ne félj, mert én veled vagyok; ne csüggedj, mert én vagyok Istened; megerősítelek, sőt megsegítlek, és
igazságom jobbjával támogatlak." (Ésaiás 41:10)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!