Hogyan kell gondozni egy tengerimalacot? Maga az állat ketreccel etető, itató tálakkal együtt mennyibe kerül?
-Mit kell neki enni adni?
-Egy héten hányszor kell takarítani?
-Hogyan kell megszelidíteni?
nekm nem ketrecabn vannak,hanem eyg jo nagy akváriumban.jobb mert nem olyan rideg minta ketrec,és szeretik is.én 3 naponta pucolom öket,de nagyon gyorsan megy,koszos faforgács ki,utánna eyg kis ablakpucoloval atmosom,és tiszta faforgács be. ennyni.egy héten egyszer a táljaikat is kimosom.
sokmindent ehetnek:összes gyümölcsöt,szinte minden zöldséget kivéve a krumpli,hagyma,füvet,salit,szénát,magokat,spenotot,soskát
egy malac olyan 1000-2000 ft között van.itato 500ft,kaja ,1kg mag 670 ft, ennyi.faforgács meg asztalostol van
nekm volt akváriumom,de te si tudsz venni használtan,olcsobban
pla tesz-vesz-en.
vagy vatera.
de ha van üveges ismerösöd pillanatok a latt varázsol neked eggyet. a ketrec sem olyan olcso 3000 köröl van,amit utoljára néztem.nekm mondjuk van ketrecböl si kettö,meg akváriumbol is,de ha van használtcikk kereskedö otta környéken oda ios megéri bemneni,én a ketrecetott vettem 500 ft ért. és jo.de gondold meg a dogot merta malcnak,télen is szüksége van zökldségekre,mikor azok még drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!