Hol van a tisztelet egy nő iránt? Miért nem működnek a párkapcsolatok? Hogy tudták a régi öregek a problémákat áthidalni? Hogy tudtak együtt megöregedni?
Szűk 3 hónapja véget ért a kapcsolatom, mert nem bírtam már idegekkel mindazt, amit a családom, az ismerőseim is szóvá tettek, kifogásoltak a párom részéről. Pedig elég türelmes és toleráns vagyok.
Véletlenül találtam a neten egy tudományos cikket, h. a mai felnőtt lakosság jórésze hiába nagykorú, felnőtt, gyerekesen viselkedik, infantilisek, nem képesek felnőtt módjára viselkedni a párkapcsolat, az élet más területein sem. Ez a "Pán Péter jelenség". No, ilyen volt a 32 éves párom is. A családja teljes mértékben irányította őt, úgy kezelték, mint egy gyereket, ő meg hagyta. Ráadásul a mi párkapcsolatunkra is ez árnyékot vetett és nem kicsit!!! Magyarán szólva én egy 32 éves gyerekkel voltam párkapcsolatban:-((
Mint utólag kiderült, a páromat már ismerték közös ismerősök korábbról, a korábbi rövid párkapcsolatairól:-((, csak nekem erről nem szóltak, mert ugyebár ki az, aki beleavatkozik mások magánéletébe még akkor is, ha az intelemmel történne....
Bezzeg a tudományos cikk arról egy szót sem ír, vajon az ilyen embereket hogy lehet felnőtté tenni, meddig tart náluk ez a gyerekkor felnőttként....
Ezzel a felelőtlen, gyerekes viselkedésükkel tönkreteszik a párjukat, ahogy engem is a 32 éves, de gyerek párom...:-((
Szóval az van, h. megint szingli lettem, és elkezdtem a társkeresést, de azt hiszem, egyúttal be is fejezem, mert én nem vagyok vevő sem a fent leírt Pán Péterkékre, a felnőttkori gyerekek típusú férfiakra, sem az olyan tiszteletlen félékre, akik a neten olyasmiket irogatnak, mit tennének velem ha ruhátlan lennék. Ezen teljesen fel vagyok háborodva, mert elmondanám, h. a neten nem mutogatom sem a fenekemet, sem semmi nőies testrészemet, szimplán a turkálósból, ill. a kínaiból vásárolt farmeremben és utcai ruhámban vagyok fotózva. Olyan ruhákban, amikben sajnos a mai társadalom legtöbb tagja jár (lecsúsztunk, de ez már mást téma, a mai politikai rendszer és tolvaj politikusaink sara, más téma).
Nos, kérdezem erre vonatkozóan: hol a tisztelet egy nő iránt?
Lehet, én még a középkorban élek, de engem a legelső randin ne fogdosson, ne puszilgasson idegen férfi. Lehet átpártolni a fenékmutogatós csajokhoz a neten. Külön oldalak vannak ilyeneknek. Ne keverjük már a szezont a fazonnal....
Sok a válás, a boldogtalanság.
Az én meglátásom az, saját tapasztalatomból kiindulva, h. egy párkapcsolatban természetesnek kell(ENE!!) lennie pár hónap, év után is az egymásra figyelésnek, a csóknak, ölelésnek, kedvességnek, nem kerülnek semmibe. Ha engem megcsókol és kedveskedik a társkapcsolat elején a párom, miért ne lehetne ez természetes később is???
Nálam ez részemről így működik! Működne, ha persze a párom is így tenne.....
Kérdésem: hagyjam a fenébe a társkapcsolatosdit, mert katasztrófális a helyzet, ahogy látom...???
Igazad van, abban, amit írsz, de azért nem csak a férfiak viselkednek hülyén sokszor, hanem a nők is.
Se a férfiak, se a nők nem tudják manapság, hogy mit akarnak, de azt sem, hogy kicsodák ők.
Én abban látom a legnagyobb problémát, hogy tele van a net, a hülye újságok azzal, hogy "Milyennek KELLENE lenned", és az emberek próbálnak így viselkedni.
Meg vannak az emberek nyomorítva egy kikiáltott ideáltól, rohannak azután, hogy megfeleljenek neki, ideális legyen minden, én is: a sminkem, a hajam, a testem, a munkám, a kapcsolatom, a szexuális életem, közben meg a nő azt sem tudja, hogy ezek alatt a szerepek alatt ki a bánat is ő.
A férfivel ugyanígy van, de én nő vagyok, és a női oldalt jobban látom.
Szóval két ilyen zavarodott, görcsös, megfelelési kényszeres, szerepet játszó ember kapcsolatba kerül, hát mi lesz abból...
SEMMI!
Magukkal se tudnak mit kezdeni, nem még egymással.
Szerintem ez a legnagyobb hiba manapság, az emberek nem mutatják meg, hogy kik ők, az egész életük a "megfelelésben" telik, jó, hogy a párkapcsolatuk is pocsék!
És ebben mi nők ugyanolyan hibásak vagyunk, mint a férfiak.
50-50%-ban hibás mind a két nem.
Utolsó!
Egyetértek!
El van cs.eszve a világ.
Csernus is ilyesmiről ír csak kicsit más stílusban. Amúgy ha valakit érdekel olvassa el, tanulságos.
Szerintem meg nem "nagyon értelmes" a válaszoló.
Simán demagóg, általánosító baromságokat irkál, "jajrégenmindenmásvolt" és más hasonló hülyeségek.
Csalódott párszor és most magát próbálja erkölcsi magasságokba emelni, mintha ettől minden jobb lenne.
Bla-bla-bla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!