Azonban szégyenkezhetek mert évek óta együtt vagyunk?!
Megáll az eszem a mai felfogásokon. Rokonok, barátok egyaránt vehetőek ezen kalap alá...
5 éve vagyunk együtt a párommal (majdnem), 22 éves vagyok, a párom egy évvel idősebb. Barátaink, rokonaink jönnek össze, válnak el, mi meg állandó pont vagyunk az életükben. Azt figyeltem meg, hogy mostanában elég "lesajnáló" vagy nem is tudom, milyen kommentet kapunk pl. "Na jó rég együtt vagytok", "Nem untátok meg egymást?" (milyen meglepő:-S) sőt azonban már azt érzem, hogy kiröhögnek, mert ennyi idő után is tényleg szeretem a páromat. Azon egyenesen kiakadtak, hogy eljegyzést szeretnénk...
Sokakon mintha azt látnám, szánnak, mert 5 éve "más nem jutott" nekem...pedig nem azért nem jutott mert nem volt lehetőség rá....
Azonba már tényleg azon gondolkodom, hogy velem van-e a baj...Ti nem találkoztok ilyesmivel?
Sokakon mintha azt látnám, szánnak, mert 5 éve "más nem jutott" nekem...pedig nem azért nem jutott mert nem volt lehetőség rá....
Nekem úgy tűnik, mintha lenéznétek a párodat. Inkább ez a gond.
Nálunk pont fordítva van. "Mikor lesz eljegyzés, esküvő, gyerek? - Hiszen már elég ideje együtt vagytok hozzá."
Amúgy meg: egyik füleden be, másikon ki :)
Olyan mintha a párod valami ocsmány ördög fajzat lenne, és ez a te írásodból is kitűnik.
Amúgy nem találkoztam még ilyennel. Aki válik vagy szakít körülöttünk az is azt mondja, hogy becsüljük meg egymást.
Sajnos nincs ilyen hosszú kapcsolatom (semmilyen sincs), úgyhogy nem találkoztam ilyesmivel. De ne törődj vele, valószínűleg csak irigyek, és így kompenzálják azt, hogy nekik nem jött össze. Magyarul: nekik azért nincs hosszú kapcsolatuk, mert az ciki. Legalábbis ezt próbálják kifejezni.
Engem nem zavarna, ha nekik jó beszólogatni, hát hajrá.
Ti meg legyetek csak boldogok! :)
"Azonba már tényleg azon gondolkodom, hogy velem van-e a baj"
Az az egy baj van veled, hogy fogalmad sincs róla, mit jelent, és mire használható az a kifejezés, hogy "azonban".
NEEEEEEEEEEEM ocsmány a párom :D :D nem tudom ez honnan jött le...
Orvosis negyedéves, barna hosszú haja van, kék szeme, futnak utána a csajok :D (vagyis futnának)
Inkább olyan helyzetekben, ha új emberek között vagyunk, mások minden héten bemutatnak egy új barátnőt és akkor unottan tudomásul veszik, hogy mi még mindig együtt...ilyenek a régi licis ismerősök is, megdöbbenve, hogy méééég mindiiig? Mintha az akkora nagy dolog lenne....
22:28- ha álmos vagy, vagy kötekedhetnék, feküdj le
Te biztosan, soha nem gépeltél el még semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!