Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azonban szégyenkezhetek mert...

Azonban szégyenkezhetek mert évek óta együtt vagyunk?!

Figyelt kérdés

Megáll az eszem a mai felfogásokon. Rokonok, barátok egyaránt vehetőek ezen kalap alá...

5 éve vagyunk együtt a párommal (majdnem), 22 éves vagyok, a párom egy évvel idősebb. Barátaink, rokonaink jönnek össze, válnak el, mi meg állandó pont vagyunk az életükben. Azt figyeltem meg, hogy mostanában elég "lesajnáló" vagy nem is tudom, milyen kommentet kapunk pl. "Na jó rég együtt vagytok", "Nem untátok meg egymást?" (milyen meglepő:-S) sőt azonban már azt érzem, hogy kiröhögnek, mert ennyi idő után is tényleg szeretem a páromat. Azon egyenesen kiakadtak, hogy eljegyzést szeretnénk...

Sokakon mintha azt látnám, szánnak, mert 5 éve "más nem jutott" nekem...pedig nem azért nem jutott mert nem volt lehetőség rá....

Azonba már tényleg azon gondolkodom, hogy velem van-e a baj...Ti nem találkoztok ilyesmivel?

2012. jún. 26. 22:13
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet másként látni, hogy szánják, mert nem jutott más neki, igen biztos irigykednek ha szánják.
2012. jún. 26. 22:54
 22/49 A kérdező kommentje:

Szánnak, abban az értelemben, hogy rajta kívül nem volt más párom évek óta és de rossz lehet nekem ez, mármint SZERINTÜK...tehát ilyen értelemben szánnak:D

Te jó ég, mindent ki lehet forgatni

2012. jún. 26. 22:57
 23/49 anonim ***** válasza:
83%
Tanulj meg fogalmazni és akkor nem értenek félre.
2012. jún. 26. 22:59
 24/49 anonim ***** válasza:
84%

Azonban = "de" "viszont"

"Viszont szégyenkezhetek mert évek óta együtt vagyunk?"

"De szégyenkezhetek mert évek óta együtt vagyunk?"

"sőt viszont már azt érzem, hogy kiröhögnek"

"sőt de már azt érzem, hogy kiröhögnek"

"viszont már tényleg azon gondolkodom, hogy velem van-e a baj..."

"de már tényleg azon gondolkodom, hogy velem van-e a baj..."

Behelyettesítve is teljesen retardált az egész kérdés...

2012. jún. 26. 23:02
 25/49 A kérdező kommentje:

ahol én lakom

AZONBAN=MOSTANÁBAN

Na de nekem ebből elegem lett, úgyhogy töröltem a kérdést részemről, ennyi kötekedős embert rég nem láttam.

Mindent köszönök a megértő, kedves válaszadóknak! :)

2012. jún. 26. 23:05
 26/49 A kérdező kommentje:

vagy

AZONBAN=MINDJART, HAMAROSAN

Igazából teljesen nonszensz, empátiából egyes, leülhetsz.

2012. jún. 26. 23:07
 27/49 anonim ***** válasza:
77%

Törölni nem tudod a kérdést.

A válaszolók is biztos unatkoznak így estefelé.

Mindjárt kiírok nekik valami jó sok helyesírási hibával teli kérdést. ;)

2012. jún. 26. 23:09
 28/49 A kérdező kommentje:
Nem Magyarországon lakom, mellesleg nem hallottátok, hogy vannak szavak melyek jelentése lakóhelyenként változik. Nem állok le vitázni, de megnyugtatlak, nem 8 általánosom van. jó éjszakát
2012. jún. 26. 23:13
 29/49 anonim ***** válasza:
59%
Én is kevesebbre tippeltem.
2012. jún. 26. 23:15
 30/49 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem nem gázabb ez az "azonban", mint a nagyon népszerű, de roppant idióta "kellesz menni" kifejezés...
2012. jún. 26. 23:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!