Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apasági nyilatkozattételhez...

Apasági nyilatkozattételhez muszáj együtt megjelenni az apával?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősömet elhagyta a párja, most 32 hetes terhes. Azt mondta a pasi, ő aláírja az apasági papírt, de nem megy sehova az exével, csak mondja meg hova menjen és mikor.

Bizony, elég tuskó hozzáállás, de a csajszi szeretné, ha a nevén lenne, mégis, legyen apja.

Megoldható ez külön?

2012. jún. 25. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyszerre kell aláírni.
2012. jún. 25. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondjátok meg neki, hogy nem is kell együtt menniük. Majd ott találkoznak. Mégis, hogy gondolja? Láthatáskor majd postán kapja meg a picit? Ostoba egy ember ez.
2012. jún. 25. 13:27
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát nem egy észlény, az tény, de lehet, hogy csak nem akart direkt nemet mondani, ezért találta ki ezt a hülyeséget, hogy mégse mondhassa senki, hogy ő nem akarta a nevére venni..

Amúgy elköltözött 300 km-re, úgyhogy nem hiszem hogy gyakran látogatná, és elég nehéz így összehozni vele egy időpontot is hivatalos ügyintézéshez.

Reméltem, hogy talán van más mód, segíteni akartam szerencsétlen nőnek..

2012. jún. 25. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:
mi a francért engedi a csaj, hogy egy ilyen ember nevét viselje a gyereke???
2012. jún. 28. 03:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Azért, mert ha nincs a nevén, nem kaphat gyerektartást sem. És amúgy a pasinak elég jó fizuja van. Nem tudom pontosan mi, de valami filmes szakma)
2012. jún. 29. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!