Mit veszítek azzal, ha anyósomat többet nem látogatom meg, de a párommal együtt vagyunk (maradunk)?
Szerintem semmit, de a párom szerint ez hosszú távon nem lesz jó. De miért nem? Én nem érzem ott jól magam, miért kellene a szabadidőmet rossz élményekre pazarolnom?
Az én véleményem az, hogy közösen töltsünk el olyan emberekkel szabadidőt, akikkel mindenki jól érzi magát. Miért kell ezt erőltetni? (Ami nem megy.)
necces lesz a dolog, ha gyerek lesz, és mondjuk majd ő vigyázna rá.
Amúgy meg nem kell látogatnod, ha nem bírod.
Meg fog utálni az anyósod és a párodat ellened fogja hangolni. A párod magyarázkodhat hogy miért nem jársz hozzájuk és a párod megfogja ezt elégelni, fárasztani fogja és elege lesz belőle.
Ha viszont gyereketek lesz nagyon jó lesz lepasszolni néha, illetve sokszor nem tudod megoldani másképp a gyerek felügyeletet és gyereknek meg az idős nagyszülő más élményt tud adni mint te.
jav. "párom"
bocs, új billentyűázet
A gyereked leendő nagymamáját, hosszabb távon a férjed bizalmát, jóindulatát. Egy kicsit mindig ki lehet bírni, skkor is, ha nemszeretem szmélyekről van szó. Ha a férjed fontos, tedd meg érte. Később meg tedd meg a gyerekeidért.
De ha nem a férjed, csak együtt vagytok, van egy olyan sejtésem, hogy pár êven belül vége lesz a kapcsolatotoknak.
Ha okosan csinálod,semmit.
Én se láttam a nyanyát tizensok éve.
Párom megy havonta 1 napra,viszi a gyereket is,és ennyi.
Igy megvan a békesség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!