Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azonban szégyenkezhetek mert...

Azonban szégyenkezhetek mert évek óta együtt vagyunk?!

Figyelt kérdés

Megáll az eszem a mai felfogásokon. Rokonok, barátok egyaránt vehetőek ezen kalap alá...

5 éve vagyunk együtt a párommal (majdnem), 22 éves vagyok, a párom egy évvel idősebb. Barátaink, rokonaink jönnek össze, válnak el, mi meg állandó pont vagyunk az életükben. Azt figyeltem meg, hogy mostanában elég "lesajnáló" vagy nem is tudom, milyen kommentet kapunk pl. "Na jó rég együtt vagytok", "Nem untátok meg egymást?" (milyen meglepő:-S) sőt azonban már azt érzem, hogy kiröhögnek, mert ennyi idő után is tényleg szeretem a páromat. Azon egyenesen kiakadtak, hogy eljegyzést szeretnénk...

Sokakon mintha azt látnám, szánnak, mert 5 éve "más nem jutott" nekem...pedig nem azért nem jutott mert nem volt lehetőség rá....

Azonba már tényleg azon gondolkodom, hogy velem van-e a baj...Ti nem találkoztok ilyesmivel?

2012. jún. 26. 22:13
1 2 3 4 5
 11/49 anonim válasza:
82%
Kérlek szépen. Ez ránk, magyarokra, jellemző. B*ssza a szemünket ha a másik jobban érzi magát, és mindent megteszünk, hogy elb*sszuk a kedvét. Ezeket a barmokat figyelmen kívül kell hagyni.
2012. jún. 26. 22:32
 12/49 anonim válasza:
100%
Senki sem mondta, hogy családon belül nem lehetnek idióták. Normális esetben minimum két ember van az életedben aki teljes szívéből szeret és csak a jót akarja. Az apukád és az anyukád.
2012. jún. 26. 22:33
 13/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!:)

Csak néha nem is értem, hogy kérdezhetnek ilyeneket...meg néha úgy érzem (nem mintha "bizonyítanom" kellene nekik) de mintha nem hinnék el, hogy nekünk, igen, ennyi idő után működik...

2012. jún. 26. 22:38
 14/49 anonim ***** válasza:
82%
Olvasd el mit Írtál, én 10 éve vagyok a párommal és nekünk inkább örülnek.Poénból már megjegyezték, hogy ha mi szétmennénk, akkor végképp nem hinnék, hogy vannak, akik együtt maradnak. Az Írásodból akkor is az jön le, hogy a párodat lenézik.+
2012. jún. 26. 22:41
 15/49 anonim ***** válasza:
100%

mert sajnos ma egyre inkább az a norma, hogy minél gyakrabban cserélni a partnert, pár hónap után más után nézni, és még a házasok is néhány év alatt elválnak...

Vagy a másik verzió pedig, hogy irigyek, mert neked sikerült, ami nekik nem.

Hidd el te vagy a normális, csak a világ egyre őrültebb körülöttünk! Ne foglalkozz velük, szeresd a párod, és becsüld meg, hogy van neked valaki, akit szeretsz, aki szeret, akire számíthatsz, és akivel leélheted az életed!

Én is sokszor tapasztalok ilyet, hogy a fiatalok körében is lenézik azokat, akiknek hosszabb ideje van párjuk, és nem cserélgetik párhetente!

18/L, 3,5 éve kapcsolatban :)

2012. jún. 26. 22:41
 16/49 A kérdező kommentje:

Nem értem miért jön úgy ki, szerintem világos, hogy én szeretem a páromat és pont az lep meg, hogy ez egyeseknek, (mármint az a tény, hogy 5 év után is lehet szeretni) miért meglepő.

A szégyenkezhetek, meg idézőjelben értendő, persze, hogy nem szégyenkezek, sőt , nagyon büszke vagyok a páromra.

De kicsit eltértünk a témától

2012. jún. 26. 22:46
 17/49 anonim ***** válasza:
91%

Sokakon mintha azt látnám, szánnak, mert 5 éve "más nem jutott" nekem...pedig nem azért nem jutott mert nem volt lehetőség rá....

Szerintem ez a mondat nem úgy hangzik, mintha a főnyereményt őriznéd.Úgy hangzik, mintha te megelégednél egy ilyennel és még hozzá teszed, hogy lehetne jobb is, de neked elég ő is.

2012. jún. 26. 22:48
 18/49 anonim ***** válasza:
93%
Azonban én még nem találkoztam ilyesmivel. Inkább az jellemző, hogy azonban azt kérdezgetik a régi pároktól, hogy miért nem költöznek össze, házasodnak, szülnek. Azonban szerintem te túldramatizálod a helyzetet.
2012. jún. 26. 22:52
 19/49 anonim ***** válasza:
90%
#21 - Érdekes, én ezt teljesen másképp értettem.
2012. jún. 26. 22:52
 20/49 A kérdező kommentje:

Pont, hogy ezzel azt akartam kifejezni, hogy nem azért maradtam vele, mert nem volt más, hanem azért mert csak ő kellett nekem, és csak ő kell nekem. És igen, akár úgy is mondhatnánk, mint az esküben "...hogy Véled megelégszem". Én nem is kérek többet az élettől :)

No, remélem világosabb:)

2012. jún. 26. 22:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!