Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elmentek valahova, ezt...

Ha elmentek valahova, ezt együtt intézitek el?

Figyelt kérdés
Ha elmentek valahova kirándulni, strandolni esetleg elutaztok, akkor a párotokkal közösen szoktatok bevásárolni ételt\italt stb. vagy egyedül vásároltok be?
2012. jún. 28. 15:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig együtt vásárolunk be, kivéve ha napi dolgok kellenek (kenyér, ilyesmik).
2012. jún. 28. 15:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a munkaidőnk engedi, mindig együtt vásárolunk be.
2012. jún. 28. 15:21
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Mindig együtt vásárolunk.Ez alól az volt kivétel amikor melózott és utánna rögtön mentünk valahova,akkor én vettem meg a dolgokat.
2012. jún. 28. 15:22
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszaitokat. Azért tettem fel a kérdést, mert holnap mennénk strandolni a barátommal, és ő elvárná tőlem, hogy egyedül vásároljak be még ő edz a konditeremben. Én meg nem leszek a csicskása.
2012. jún. 28. 15:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Mi is mindig együtt vásárolunk be.
2012. jún. 28. 15:28
 6/12 anonim ***** válasza:

90%-ban együtt vásárolunk be,mivel 2 kiflinél mindig több kell,és ne én cipekedjek.(heppje h ő a férfi,ő cipekedik:))

Havi 2-3x rámjö a shoppingolhatnék,olyankor 2-3 órát elbóklászok,és 2 szatyorkát megtömök,olyankor nem jön velem,az már sok idő:)

Az amit irtál,engem zavarna,ha van ideje,és neki is kell,menjen csak,had szokja.

Együtt éltek,vagy külön? Ha nem közös kassza,akkor legalább kifizeti?

2012. jún. 28. 15:32
 7/12 A kérdező kommentje:
Külön élünk, és azt mondta menjek el vásároljak be, aztán majd elfelezzük az árát.
2012. jún. 28. 15:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Figyelj, ez helyzetfüggő. Ha a kondizás után rögtön mennétek a strandra, akkor logikusabb, hogy te vásárolsz be (viszont akkor ne sírjon, hogy mit vettél meg mit nem!!). Majd máskor meg ő vásárol, ha neked dolgod van.
2012. jún. 28. 15:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Nálunk általában én vagyok aki intéz mindent. Ő nem szeret se szervezni, se vásárolni, semmi. Ha nyaralni megyünk, azt is én szervezem le minden egyes programot, szállást, útvonalat, stb. Én pakolok itthon össze és én megyek el bevásárolni is. Nem függök tőle, saját autóm van, más-más az időbeosztásunk, én nem ülök itthon addig, míg várom, hogy mikor ér már haza és indulhassak vásárolni. Fogom magam és megyek mikor időm meg kedvem tartja. Meg nem is várom el tőle, tudom, hogy nem is szereti az ilyeneket, minek erőltessem rá? Közös kasszán vagyunk, így a pénzből sincs gond, hogy forintra pontosan felezgetni kéne.
2012. jún. 28. 16:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Most ne is haragudj már, de egy nyomorult vásárláson vinnyogsz. Nagylány vagy szerintem, képes vagy ezt egyszer egyedül elintézni, ettől nem a csicskása leszel, csak kicsit ő is szórakozhat, gondoloma strandon jól akar kinézni, ne egy löttyedt pasit lássanak a barátnője mellett plusz nem hinném, hogy némi kenyér, felvágott, sajt meg üditő megvételéhez neki ott kéne asszisztálnia. Talán megszakadni se fogsz, míg azt a pár darabot hazaviszed a boltból...
2012. jún. 28. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!