Hogy oldjátok meg a boltba járást ebben az időben? Ti jártok vagy a párotok vagy együtt? Hány hetes korotokig intézitek a bevásárlást, ha nem kell nagyon cipekedni?
Attól, mert 11 hetes terhes vagy, még nyugodtan lemehetsz tejért meg felvágottért. (persze cipekedni nem kell).
De hogy a nyirkos időben nincs kedved? Hisz még pocakod se nagyon van. Mi lesz veled, ha nagy hassal kell menni vizsgálatokra, ide-oda, vagy majd az ordító gyerekkel szakadó esőben a védőnőhöz? Ne legyél ilyen kényelmes, irány a bolt!
En a 40. hetig inteztem mindent, a 20. heten festettem a baba szobajat, aztan vettem meg a baba dolgait is.
A ferjem mindig dolgozott, es amikor szabadnapos volt, nem akartam a baba boltokba cipelni, oszinten megmondom.
Hat azert meg nagyon az elejen vagy, nem jo, ha igy elhagyod magadat, mi lesz veled, ha meglesz a babad? Akkor is mindig a parodat fogod ugraltatni? Azert legyel erosebb, belevalobb, kemenyebb, ne legyel ennyire oda attol, hogy most babat varsz!
Mas no a 3. gyereket varja, de dolgozik, es kozbe meg rendezi a haztartast, a nagy hazat is!
Nem akarlak megbantani, csak gondoltam szolok, nem lesz ez igy jo!
Mi is átlagban ketten megyünk és mindig Ő cipekszik,de ha kell szívesen elmegy egyedül is.Mindenben segít nekem,egy rossz szavam sem lehet!
18 heteske
Hát nekem nem jött házhoz a kaja, a férjem látástól vakulásig dolgozott, úgyhogy ha tetszett ha nem sokmindent nekem kellett elintézni, még a tavaly előtti influenza árvány idején is (akkor voltam terhes a lányommal).
És bacik ide vagy oda, menned kell a kórházba is, védőnőhöz is, szóval a bacit nem kizárólag bevásárlás alkalmával szedheted össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!