Hogy oldjátok meg a boltba járást ebben az időben? Ti jártok vagy a párotok vagy együtt? Hány hetes korotokig intézitek a bevásárlást, ha nem kell nagyon cipekedni?
igazuk van az elottem szoloknak,nem lehetsz ennyire nyavogi!
Elso babamat varom sajnos mar kettot elveszitettem de nem fekszem egesz nap es varok arra hogy megcsinaljanak egy bevasarlast helyettem.
Mai napig egyedul intezek mindent,fozok hajolva surolom a kadat,porszivozok minden mindent pedig nagy a pocakom 33 hetes mar benne a kisfiam.sot meg a labamrol is levagom a kormot na pedig az nem egyszeru nem tudom osszehasonlitani egy bevasarlassal.
Hat megneznelek ennyi idosen aranyom,ha mar most ilyeneken problemazol!
11 hetesen tessék ezerrel pörögni. Végig én vásároltam egyedül és én láttam el a háztartást is. Most a 34. héttől már együtt járunk vásárolni, hogy ne kelljen emelnem. A terhesség nem betegség. Ha nincs különösebb gond a terhességeddel. :)
Boldog babavárást!
37km
Szia!
Megértem ha félsz a betegségektől főleg most az influenzától. Mindenki fél! És annyira szeretnek egy kérdést kiforgatni az "kedves kismamák"! Én értettem hogy mit szeretnél, szerintem Ők is csak éppen a hormonháztartásuk most nem termeli az Endorfint (boldogság hormon aki nem tudná)! Nem kell senkivel foglalkozni. Szólj párodnak hogy neki az élvezet része meg volt most szedje magát össze és lóduljon, Neked egy kicsit segíteni mert vigyáznod kell magatokra!! Nálunk ez alap volt hogy nem nagyon megyek nagy tömegbe tényleg max. nagy bevásárlásnál meg a napi apróságokért megyek de nekem max 3 percre van a bolt. Pihizzél sokat sok vitamin és rendben lesztek! Párodnak annyit mondj hogy nem miattad kell elmennie, mert gondolom nem a lustaság miatt nem akarod, hanem a Babátok miatt akit mind a ketten akartatok, és már most is elkezdhetne vigyázni rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!