18 éves lányom összejött egy 37 éves férfival. Nehéz elfogadnom őket együtt mit tegyek?
Évek óta nagyon jóban voltak. Ő volt a lányomnak az egyik támasza mivel az édesapját nem ismerte. Én is ismerem a féfit kb 10 éve és azóta vagyok jóban vele igazán amióta a lányom miatt többször találkoztam vele. Nagyon jóravaló ember. Mindig is örültem hogy a lányom ilyen kedves emberrel van közeli kapcsolatban. Eddig nagyon szoros barátságban voltak most jöttek össze. Furcsa őket együtt látni párként. Hogyan fogadjam el ezt az egész kapcsolatot? Félek hogy a lányomat meg fogják szólni.
48N
"Félek hogy a lányomat meg fogják szólni."
Ez az utolsó a kulcsmondat a kérdésedben. Ettől ugyanis nem félned kéne, hanem örünöd kéne neki. Nagyon sivár, átlagéletet kell élni, és semerre sem szabad kilógni a sorból, ahhoz, hogy valakit ne szóljanak meg. Most a lányod csinált valamit, ami azért olyan jajj de rendkívülinek nem számít, de azért szokványosnak sem. Hozott az életében egy olyan döntést, amit a szíve diktált, és nem hülye társadalmi konvenciók.
Természetesen a lányod kapcsolatának megvan a kockázata, na de melyik kapcsolatnak nincs? A lányodnál most a korkülönbség többletkockázatot jelent, meg az is, hogy olyan emberrel jött össze, akivel volt korábban egy másmilyen jellegű emberi kapcsolata. Ezek azonban nem a világ problémái. Remélhetőleg sikerül megbirkózniuk velük. Ha meg nem, akkor tanulnak a történtekből, és épül a személyiségük.
Azt persze nem tudhatjuk, hogy mi lesz. Amit viszont biztosan tudunk, hogy a lányod talált magának párt, és most boldog.
Mondjuk a kiscsaj 40 evesen majd segithet agytalazni a 70 eves "pasit"
Ekkora korkulonbseg nem normalis! Valoban kielegit egy 17 eves kislany egy 40 eves ven hulyet? Komolyan? Mirol beszelgetnek? Vagy nem beszelgetnek? Csak dugnak! Ugyanmar! A kislany nem normalis! A venember meg rohej hogy nem tud összejönni egy nővel csak gyerekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!