Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 éves lányom összejött egy...

18 éves lányom összejött egy 37 éves férfival. Nehéz elfogadnom őket együtt mit tegyek?

Figyelt kérdés

Évek óta nagyon jóban voltak. Ő volt a lányomnak az egyik támasza mivel az édesapját nem ismerte. Én is ismerem a féfit kb 10 éve és azóta vagyok jóban vele igazán amióta a lányom miatt többször találkoztam vele. Nagyon jóravaló ember. Mindig is örültem hogy a lányom ilyen kedves emberrel van közeli kapcsolatban. Eddig nagyon szoros barátságban voltak most jöttek össze. Furcsa őket együtt látni párként. Hogyan fogadjam el ezt az egész kapcsolatot? Félek hogy a lányomat meg fogják szólni.

48N

2012. jún. 28. 11:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
AZ biztos, hogy a kívülállók meg fogják szólni. És szerintem nem is lesz hosszú életű ez a kapcsolat. Az elején még nem gond a korkülönbség, de 1-2 év után-ha nem előbb- az ember ráébred, hogy ez azért nem így megy.
2012. jún. 28. 11:18
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Ha a pasi komolyan veszi a lányodat, és nem csak egy kis friss pipi húst lát benne, szerintem fogadd el a szerelmüket.
2012. jún. 28. 11:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Komolyan veszi a lányomat. Például 15 éves korában a lányom egy autóbalesetben súlyosan megsérült a mellette ülő srác pedig néhány óra múlva meghalt. Ennek a hatására a lányom depressziós lett és gyógyszerezték is. De ez a férfi segített neki túljutni ezen. Nagyon sokat beszélgetett vele és ő volt a lelki támasza. Nagyon hálás vagyok neki ezért.
2012. jún. 28. 11:28
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem fogják megszólni! A közvetlen környezete lehet, de egyébként ez már nem olyan ritka dolog. Én anno 20 évesen összejöttem egy 37 éves pasival, engem sem szóltak meg! Mondjuk Ő eléggé fiatalos volt külsőre! Sokkal nyugodtabb lennék ilyen esetben, mintha a lányom egy korabelivel "kavarászna". Főleg így, hogy csupa jókat írsz a pasiról!
2012. jún. 28. 11:30
 5/11 anonim ***** válasza:
98%
A legjobb, amit tehetsz, hogy a lányod mellett állsz. Megpróbálhatnád egymás ellen hangolni őket, de azzal semmire sem mész, csak elfordulna tőled a lányod. Úgyhogy támogasd őt, állj ki mellette esetleg, ha megszólnák őket. Ha rossz választás volt a lányod részéről ez a férfi, előbb utóbb úgyis kiderül és akkor vége lesz a kapcsolatuknak. Mivel még nagyon fiatal, amiatt sem kell aggódni, hogy elrontja az életét, hiszen ha több évet is lehúznak együtt, még utána is fiatal lesz és bőven lesz esélye megtalálni élete párját!
2012. jún. 28. 11:30
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
A lányodnak egyszerűen apapótlék ez a férfi. Majd rájön, ne szóljál bele.
2012. jún. 28. 11:38
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

"Félek hogy a lányomat meg fogják szólni."

Ez az utolsó a kulcsmondat a kérdésedben. Ettől ugyanis nem félned kéne, hanem örünöd kéne neki. Nagyon sivár, átlagéletet kell élni, és semerre sem szabad kilógni a sorból, ahhoz, hogy valakit ne szóljanak meg. Most a lányod csinált valamit, ami azért olyan jajj de rendkívülinek nem számít, de azért szokványosnak sem. Hozott az életében egy olyan döntést, amit a szíve diktált, és nem hülye társadalmi konvenciók.

Természetesen a lányod kapcsolatának megvan a kockázata, na de melyik kapcsolatnak nincs? A lányodnál most a korkülönbség többletkockázatot jelent, meg az is, hogy olyan emberrel jött össze, akivel volt korábban egy másmilyen jellegű emberi kapcsolata. Ezek azonban nem a világ problémái. Remélhetőleg sikerül megbirkózniuk velük. Ha meg nem, akkor tanulnak a történtekből, és épül a személyiségük.

Azt persze nem tudhatjuk, hogy mi lesz. Amit viszont biztosan tudunk, hogy a lányod talált magának párt, és most boldog.

2012. jún. 28. 13:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
7. válaszoló nagyon igazad van
2012. jún. 28. 13:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csábitsd el a csávót, majd vagd le a farkat es add a lanyodnak! A csavo biztosan beteg hogy egy gyerekkel jött össze! A lanyod meg gerontofil ha bácsikkal hancurozik!
2012. dec. 29. 10:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Mondjuk a kiscsaj 40 evesen majd segithet agytalazni a 70 eves "pasit"

Ekkora korkulonbseg nem normalis! Valoban kielegit egy 17 eves kislany egy 40 eves ven hulyet? Komolyan? Mirol beszelgetnek? Vagy nem beszelgetnek? Csak dugnak! Ugyanmar! A kislany nem normalis! A venember meg rohej hogy nem tud összejönni egy nővel csak gyerekkel!

2012. dec. 29. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!