18 éves lányom összejött egy 37 éves férfival. Nehéz elfogadnom őket együtt mit tegyek?
Évek óta nagyon jóban voltak. Ő volt a lányomnak az egyik támasza mivel az édesapját nem ismerte. Én is ismerem a féfit kb 10 éve és azóta vagyok jóban vele igazán amióta a lányom miatt többször találkoztam vele. Nagyon jóravaló ember. Mindig is örültem hogy a lányom ilyen kedves emberrel van közeli kapcsolatban. Eddig nagyon szoros barátságban voltak most jöttek össze. Furcsa őket együtt látni párként. Hogyan fogadjam el ezt az egész kapcsolatot? Félek hogy a lányomat meg fogják szólni.
48N
Kedves 5dik válaszoló miből gondolod azt, hogy a csaj hapsija nem e az élete párja?
Kedves tizedik válaszoló aki negyven éves az nem vén max középkorú.
Illetve azt irtad ha a kiscsaj negyven éves lesz... Ennyire ne szaladjunk előre. A csaj még max huszon akárhány éves most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!