Hogyan szerezzem vissza a megbecsülésemet?
Párom már nem becsül meg engem, nem szeret úgy ahogy régen, egyáltalán azt sem tudom hogy szeret-e még? Azt válaszolja hogy igen, de mondani akármit lehet.
Nem is tisztel, nem is becsül.
Nem tudom mivel érdemeltem ezt ki.
Dolgozok, tanulok, tisztességes vagyok, tervezek és spórolok amire kell, takarítok, igényes vagyok, kedves.
Talán kicsit néha hisztis vagyok ezt tudom.
De miért szeret ki egy férfi a nőből sok év után? :( És miért múlik el a másik iránt érzett becsület, és tisztelet?
Ha a külsődön drasztikusan változtatsz, akkor talán újra felfigyel rád. Nem mondom, hogy tutira szerelmes lesz, de egy próbát megér. Nálam ez volt 17 éves koromban. Levágattam a hosszú hajam és befestettem feketére. Egyből érdekesnek találtak.
Ha egy ideig nem mosol rá, nem vasalod a ruháit és nem várod főtt étellel, akkor talán elgondolkodik és rájön mennyire hiányzik az asszony a házból. De lehet, hogy már semmivel sem lehet visszafordítani a folyamatot.
"Dolgozok, tanulok, tisztességes vagyok, tervezek és spórolok amire kell, takarítok, igényes vagyok, kedves."
És ő dolgozik, tanul, takarít stb.? Mert ha nem és csak mereszti a s.ggét egész nap amíg te csinálsz mindent akkor jó hogy nem tisztel. Ebben az esetben állj ki magadért és állítsd válaszút elé: vagy megcsinálja a dolgait maga vagy viszlát! (és aztán tartsd is be amit mondtál, csak egyszer élsz!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!