Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol van a tisztelet egy nő...

Hol van a tisztelet egy nő iránt? Miért nem működnek a párkapcsolatok? Hogy tudták a régi öregek a problémákat áthidalni? Hogy tudtak együtt megöregedni?

Figyelt kérdés

Szűk 3 hónapja véget ért a kapcsolatom, mert nem bírtam már idegekkel mindazt, amit a családom, az ismerőseim is szóvá tettek, kifogásoltak a párom részéről. Pedig elég türelmes és toleráns vagyok.

Véletlenül találtam a neten egy tudományos cikket, h. a mai felnőtt lakosság jórésze hiába nagykorú, felnőtt, gyerekesen viselkedik, infantilisek, nem képesek felnőtt módjára viselkedni a párkapcsolat, az élet más területein sem. Ez a "Pán Péter jelenség". No, ilyen volt a 32 éves párom is. A családja teljes mértékben irányította őt, úgy kezelték, mint egy gyereket, ő meg hagyta. Ráadásul a mi párkapcsolatunkra is ez árnyékot vetett és nem kicsit!!! Magyarán szólva én egy 32 éves gyerekkel voltam párkapcsolatban:-((

Mint utólag kiderült, a páromat már ismerték közös ismerősök korábbról, a korábbi rövid párkapcsolatairól:-((, csak nekem erről nem szóltak, mert ugyebár ki az, aki beleavatkozik mások magánéletébe még akkor is, ha az intelemmel történne....

Bezzeg a tudományos cikk arról egy szót sem ír, vajon az ilyen embereket hogy lehet felnőtté tenni, meddig tart náluk ez a gyerekkor felnőttként....

Ezzel a felelőtlen, gyerekes viselkedésükkel tönkreteszik a párjukat, ahogy engem is a 32 éves, de gyerek párom...:-((

Szóval az van, h. megint szingli lettem, és elkezdtem a társkeresést, de azt hiszem, egyúttal be is fejezem, mert én nem vagyok vevő sem a fent leírt Pán Péterkékre, a felnőttkori gyerekek típusú férfiakra, sem az olyan tiszteletlen félékre, akik a neten olyasmiket irogatnak, mit tennének velem ha ruhátlan lennék. Ezen teljesen fel vagyok háborodva, mert elmondanám, h. a neten nem mutogatom sem a fenekemet, sem semmi nőies testrészemet, szimplán a turkálósból, ill. a kínaiból vásárolt farmeremben és utcai ruhámban vagyok fotózva. Olyan ruhákban, amikben sajnos a mai társadalom legtöbb tagja jár (lecsúsztunk, de ez már mást téma, a mai politikai rendszer és tolvaj politikusaink sara, más téma).

Nos, kérdezem erre vonatkozóan: hol a tisztelet egy nő iránt?

Lehet, én még a középkorban élek, de engem a legelső randin ne fogdosson, ne puszilgasson idegen férfi. Lehet átpártolni a fenékmutogatós csajokhoz a neten. Külön oldalak vannak ilyeneknek. Ne keverjük már a szezont a fazonnal....

Sok a válás, a boldogtalanság.

Az én meglátásom az, saját tapasztalatomból kiindulva, h. egy párkapcsolatban természetesnek kell(ENE!!) lennie pár hónap, év után is az egymásra figyelésnek, a csóknak, ölelésnek, kedvességnek, nem kerülnek semmibe. Ha engem megcsókol és kedveskedik a társkapcsolat elején a párom, miért ne lehetne ez természetes később is???

Nálam ez részemről így működik! Működne, ha persze a párom is így tenne.....

Kérdésem: hagyjam a fenébe a társkapcsolatosdit, mert katasztrófális a helyzet, ahogy látom...???

2012. júl. 2. 10:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%

Öh, az én exem is ilyen. Pedig rendes srác, de a nővére teljesen rászállt. Nekünkt sem lehetett normális percünk sem, ha náluk voltunk, volt, hogy aktus közben nyitott ránk a hugi (akkor 23 éves), az éjszaka közepén, nem zavartatva magát, kulcsot használva.

Örülj neki, hogy szabad vagy!

2012. júl. 2. 11:22
 12/24 anonim ***** válasza:
2012. júl. 2. 12:22
 13/24 anonim ***** válasza:

Hát igen, a jelenség létezik, sok a puhapöts, de amúgy más hülyék is vannak. Nagyon sok és mindenféle. Szerintem régen is ugyanennyi volt kb, csak nyilván arról nem tudunk.

Azért nem mindenki ekkora lúzer, nem szabad ezt bemagyarázni. A megoldás az, hogy szigorúbbnak kell lenni a párválasztás terén. Igenis legyenek (ésszerű)kritériumok amiknek meg kell felelni, és ha nem üti meg a mércét az ipse, vagy megneszeled a bajt, akkor azonnal lépni kell, nem szabad időt pocsékolni, meg azon izgulni, hogy megbántod bla bla bla... ne akard megváltoztatni, nem szabad várnia csodára. Határozottan előre. Nem jött be, kész, kérem a következőt. (Persze itt most nem egy éjszakásokra gondolok.) Én így nyomtam, de azóta férjnél vagyok. :-)

2012. júl. 2. 12:42
 14/24 anonim ***** válasza:
22%
Ez a "Pán Péter jelenség" egy akkora f@szság, mint ide Lacháza...
2012. júl. 2. 13:53
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem ez a Pán Péter jelenség egészen más, mint amit te itt leírsz. Illetve érdekes számomra, hogy mindenért más a felelős - te nem. A lakkozott körmös magas sarkús résznél döntöttem úgy, hogy inkább nem írok semmit neked, viszont ajánlok egy könyvet:

Hermann Meyer - Mert megérdemellek!

2012. júl. 2. 14:23
 16/24 A kérdező kommentje:

[link]

Megjelentek a Pán Péterkék is, üdvözöllek Benneteket sok szeretettel!:-)))

Jó, aki pedig a trampli nőket szereti, az kerülje csak a körömlakkos és divatos nőket.

Kinek a pap, kinek a papné:-)))

2012. júl. 2. 15:37
 17/24 A kérdező kommentje:

[link]

Akkor ezt is ajánlom a Mert megérdemellek hozzászólónak:-))

2012. júl. 2. 15:44
 18/24 anonim ***** válasza:

Ennyi idő alatt elolvastad amit ajánlottam, és máris tudsz rá másik könyvet ajánlani?! Gyors voltál!

A műkörmös megjegyzésemből pedig te hallottad ki azt, amit.

Az volt az egyetlen olyan mondat, amiből biztosan kiderült, hogy egészen másmilyen emberek lehetünk, ezért nem akartam saját szavakkal leírni, inkább ajánlottam egy könyvet amiből kiderülhet, miért vonzod az olyan férfiakat, akiket vonzol. Ha nem érdekel, ne olvasd el! Felőlem maradhatsz egyedül is, engem igazán nem zavar.

2012. júl. 2. 16:57
 19/24 anonim ***** válasza:
Belinkeltél egy semmitmondó cikket. Ettől még nem lesz igazad Hook kapitány. :)
2012. júl. 2. 18:16
 20/24 anonim ***** válasza:
61%
Ez a "régen ami nem működött, azt megjavították, nem pedig eldobták" a legnagyobb hülye közhely ma... Egy kapcsolat megjavításához két ember kell. Én hiába akarnám megjavítani, ha a férjem nem akarná. És szerintetek mi motiválná jobban, ha tudná, hogy bármikor elválhatok, jó eséllyel viszem a gyereket is, és találok valaki mást, vagy ha azt tudná, hogy nem tudok válni, mert anyagilag ki vagyok szolgáltatva, a gyereket automatikusan ő kapná és kiközösítene a társadalom?
2012. júl. 2. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!