Mit csináljak? Megőrülök, ha így megy tovább tuti idegösszeroppanást kapok.
Akkor szerintem azért aggresszív, mert bántották korábban, és most hogy nagyobb erősebb, azokat bántja akik nem tehetnek erről, de nem bennetek akar bántani... Persze ezígy nem nagyon kelene hogy tovább menjen így. Mond el neki, hogy nem te vagy aki vele ezt tette korábban, és ahogy ő sem érdemelte meg hogy bántották korábban, most te sem érdemled meg. Legyen erősebb és okosabb mint azok akik őt bántották valaha, és legyen olyan erős, hogy nem bánt téged, vagy másokat, akik védtelenebbek, hanem ha kell védjen meg.
Ettől függetlenül néha azért szerintem lehetne egy ellenőrzés epilepsziája miatt, ha már nem is kell a gyógyszer. Bár az ilyen vizsgálatok, ha a rohamok esetleg kicsik és nem biztos hogy diagnosztizálható. Ilyenekre figyeljetek, hogy bizonyos ideig egy irányba néz, általában a szoba felső sarka felé fordul a szem, vagy a kisujja kifeszül. Ezek kis roham tünetek, de alig észrevehető, de erre figyeljetek, ha ilyet láttok, akkor azt orvosnak kell majd mondani.
Remélem rendbe jön köztetek minden!
Szerintem is a barátodra féltékeny. Nem létezik, hogy egy 20 éves srác így viselkedjen a húgával. Nekem 2 bátyám van, de soha nem voltak ilyenek, tök szeretnek, együtt járunk koncertekre stb, néha ércelődünk, de tök jó barátok is vagyunk. Még egy kis ércelődés belefér, de több már nem. Nem lehet, hogy belédzúgott? De komolyan...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!