Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Megőrülök, ha...

Mit csináljak? Megőrülök, ha így megy tovább tuti idegösszeroppanást kapok.

Figyelt kérdés
Az a helyzet h van egy bátyám (20éves) és egyszerűen szó szerint zaklat, állandóan piszkál, mindig megfogadom h nem veszem magamra, de lehetetlen, van mikor alszok bejön a szobámba és agyonrugdos, vagy késsel bökköd, vagy mobil töltöt végét nyomja a szemembe, ez már nem normális, ráadásul minden ok nélkül, mikor kérdem miért annyit mond mert utállak. de közbe lehet hülyén hangzik de tudom h szeret, mert tesz meg dolgokat értem. de akkoris ezeket a odolgait nem birom elviselni, meg állandoan oylanokat mond h barátom nem szeret engem (nem is simeri..) meg h biztos most más nőt k*r. nagyon elegem van már belőle, meg állandoan fogdos, de nem oylan értelemben, szagolgat (mondom én h beteg, de komolyan valami nem stimmel nála.) meg akárhányszor meglát állandoan huzz innen te büdösribanc. sztem nem szolgáltam rá arra h így bánjon velem, szüleim sokszor rászolnak de marad minden,érzem ha így megy ez tovább vagy magamat vagy őt leszurom mert ezt nagyon nem birom már, nem is szeretek haza járni, nagyon elegem van. :( mittegyek?
2009. júl. 9. 09:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha régen vele ezt tették? ki bántotta, hány éves volt akkor? befolyással van amostani viselkedésre mindaz ami gyerekkorban történik! Az is ami később, sokszor helyrehozhatatlan. Remélem többé már nem fogja bántani őt senki.
2009. júl. 9. 11:09
 12/18 A kérdező kommentje:
hát általánosban is bántották, meg középsikolában is. és akkor még joban voltunk. de most már nagyon durva az egész.. és régen szedett gyogyszereket epilepsziára, de most már nem kell neki..
2009. júl. 9. 11:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szerintem azért aggresszív, mert bántották korábban, és most hogy nagyobb erősebb, azokat bántja akik nem tehetnek erről, de nem bennetek akar bántani... Persze ezígy nem nagyon kelene hogy tovább menjen így. Mond el neki, hogy nem te vagy aki vele ezt tette korábban, és ahogy ő sem érdemelte meg hogy bántották korábban, most te sem érdemled meg. Legyen erősebb és okosabb mint azok akik őt bántották valaha, és legyen olyan erős, hogy nem bánt téged, vagy másokat, akik védtelenebbek, hanem ha kell védjen meg.

Ettől függetlenül néha azért szerintem lehetne egy ellenőrzés epilepsziája miatt, ha már nem is kell a gyógyszer. Bár az ilyen vizsgálatok, ha a rohamok esetleg kicsik és nem biztos hogy diagnosztizálható. Ilyenekre figyeljetek, hogy bizonyos ideig egy irányba néz, általában a szoba felső sarka felé fordul a szem, vagy a kisujja kifeszül. Ezek kis roham tünetek, de alig észrevehető, de erre figyeljetek, ha ilyet láttok, akkor azt orvosnak kell majd mondani.

Remélem rendbe jön köztetek minden!

2009. júl. 9. 11:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A batyad beteg!!!Jo lenne ha a szuleid jobban odafigyelnenek ra,mert hamarosan sokkal nagyobb kart fog benned tenni!!!A batyad nem irigy,a BATYAD FELTEKENY!!!Es nem rad,hanem a baratodra!Ferde erzesei vannak iranyodban,nagyon figyelj!De en javasolnam,hogy probalj elkoltozni,v.vmi tavoli biztonsagos helyre menni tole,mert rossz vege lesz!!!Vigyazz magadra!
2009. júl. 9. 17:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Úristen. Látta már orvos?
2009. júl. 9. 17:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is a barátodra féltékeny. Nem létezik, hogy egy 20 éves srác így viselkedjen a húgával. Nekem 2 bátyám van, de soha nem voltak ilyenek, tök szeretnek, együtt járunk koncertekre stb, néha ércelődünk, de tök jó barátok is vagyunk. Még egy kis ércelődés belefér, de több már nem. Nem lehet, hogy belédzúgott? De komolyan...

16/L

2009. júl. 9. 21:37
 17/18 A kérdező kommentje:
áááh nem. tuti neeem. de kajak kikészülök. sztem aza baja h nekem van valakim. neki meg nem. mert elötte nem volt ennyire durva a helyzet. és mikor mdinig azzal jön h barátom igy meg ugy csal. nem tudja mi az h szerelem. ááh. megörülök. anyuékkal ma beszéltem és azt mondták h eröszakkal ugysem lehet elrángatni sehova. meg azzal jöttek h én meg rossz indulatu vok. aha.. ezt épeszű ember nem bírja.:S miatta vagyok idegroncs. annyira örülök ha nem láátom.
2009. júl. 9. 22:41
 18/18 anonim ***** válasza:
21:37-nek: élcelődés, nem ércelődés. Bocs.
2009. júl. 10. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!