Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak neki? Én nem...

Mit mondjak neki? Én nem lennék jó apa

Figyelt kérdés

Gyereket szeretne a feleségem és mindent megtesz hogy beleegyezzek de én nem vagyok apának való (anyagilag meg tudnánk neki adni mindent ami kell). Mindig mutat kisgyerekekről képeket és a boltban mindig meg kell nézni a babaruhákat és amikor mondom neki hogy még várjunk akkor szomorú lesz. Próbál meggyőzni de nem sikerül. Aranyosak meg minden de 1 gyerek nem olyan mint 1 kiskutya, és ha nem tudnék vele semmit csinálni akkor menne a kiabálás meg a veszekedés. Tavaly a nővérem rám bízta az akkor 6 hónapos lányát, annyi elég is volt...életem leghosszabb délutánja volt. Lehet hogy fog ez változni de nem vagyok benne biztos. Mindig azt mondja hogy nem akar 45 éves lenni amikor a gyereke 10 lesz és ez valahol tényleg igaz. Attól félek hogy ezért fog elhagyni mert talál valaki mást aki alkalmas erre. Hogy mondjam el neki vagy mit csináljak? Nem merem bevállalni. Ráadásul több gyereket is akar.

26/F

2012. jún. 26. 13:37
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
51%
off. a sajátodba azonnal beleszeretnél :)))
2012. jún. 26. 13:39
 2/42 anonim ***** válasza:
94%
Nézd, ha ő akar gyereket, te pedig nem, akkor előbb-utóbb úgyis rámegy a házasságotok! Azt tudom mondani, hogy a saját gyerek teljesen más, mint a testvér vagy akárki idegen gyereke. Én nő létemre sosem találtam a hangot a gyerekekkel, nem igazán tudtam elszórakoztatni őket, de van egy 4 éves lányom és nagyon örülök, hogy van, minden gondjával együtt! Szóval azt tudom mondani, hogy a saját gyerek teljesen más tészta! De ezt meg kell beszélnetek! Ha úgy érzed, soha nem akarnál gyereket, akkor ezt meg kell mondjad a feleségednek, hogy ő is úgy tervezzen.
2012. jún. 26. 13:40
 3/42 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem teljesen fair ezt tovább húzni! Neki eltökélt terve, hogy a közeljövőben gyereke legyen, a háttér megvan hozzá, neked viszont eszedbe sem jut. Szerinted ez így meddig fog működni?
2012. jún. 26. 13:40
 4/42 anonim ***** válasza:
86%

Nem értem, hogy lehet így összeházasodni.

Három lehetőség van:

- te engedsz, lesz egy (vagy több) gyereketek, te besokallsz és lelépsz

- ő enged, egy idő után téged fog hibáztatni és lelép

- most elváltok, te találsz valakit aki nem akar gyereket, ő talál valakit aki akar.

2012. jún. 26. 13:42
 5/42 anonim ***** válasza:
71%
Akkor miért nősültél meg? Nem azért, hogy családot alapíts? Ha tényleg nem mered bevállalni, nyíltan és egyenesen meg kell mondani és majd ő eldönti, hogy a kedvedért lemond-e arról, hogy gyereke legyen vagy sem.
 6/42 anonim ***** válasza:
100%

Ő már tudta, hogy sosem akarsz gyereket akkor is, amikor összeházasodtatok? Vagyis hát jóval előtte?

Akkor az ő gondja ez, nem kellett volna összeházasodnia veled, ha ennyire vágyik gyerekre, hisz így nem vagytok egymáshoz valók, előbb-utóbb valaki sérülni fog. Vagy te, mert rád kényszerít egy gyereket, vagy ő, mert nem lehet anya, pedig erre vágyik.

Hacsak nem gondolod meg magad - és én megértem, ha nem, mert nem mindenki való szülőnek - akkor ez a kapcsolat nem tartható fent.

7/42 anonim ***** válasza:
87%

Az én apám is ilyen volt :)

Aztán mai napig alig tudom levakarni magamról :)

20/L

2012. jún. 26. 13:46
 8/42 anonim ***** válasza:
59%

Eddig is tudta, hogy te nem akarsz gyereket? Mert ha gy ment hozzád, akkor türelmesnek kéne lennie veled. Ha viszont azzal hitegetted, hogy te is szeretnél, akkor neki adok igazat.

Szerintem fiatal vagy még hozzá, én 24 éves nő létemre nem tudom elképzelni, hogy babám legyen.

Bőven van még időtök. Próbáld vele megértetni, hogy eljön az az idő is, de még odébb van.

2012. jún. 26. 13:51
 9/42 anonim ***** válasza:
44%

Néhány évet még várhattok.

Azt pedig nem tudhatod, hogy milyen apa leszel, míg meg nem próbálod... minden megváltozhat, még te is.

2012. jún. 26. 13:52
 10/42 anonim ***** válasza:
62%

Ő hány éves?

26 éves vagy,persze hogy még nem akarsz gyereket.Párom lassan 30,de még ő sem.Én 25,és majd 5 év múlva ráér gyereket szülni.Ő akkor már 35 lesz,addigra akarni fogja ő is (átbeszéltük elégszer).

26 évesen teljesen természetes hogy nem vágysz még gyerekre.

2012. jún. 26. 13:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!