Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem k*vás amit a lányom...

Nem k*vás amit a lányom csinál? Én nagyon elítélem!

Figyelt kérdés

16 évesen összejött egy fiúval most 22 éves. A fiú dobta őt 1 hónapja egy másik lányért. A lányom 2 hétig pizsomába járkált a lakásba egész nap sírt.Majd előző héten rámnézett és azt mondta hogy "anya vége van a szomorkodásnak összeszedem magam". Volt sok fiú aki randizni akart vele,de ugye a volt párja miatt akkor mindet elutasította.

Na ez az összeszedem magam abból áll most hogy minden este mással randizik,tegnap előtt moziba volt,ma meg egy másik sráccal ment el fagyizni. Tudom 100% ig hogy sem szex sem csók nem történik,de szerintem nem kellene még akkor sem minden nap mással találkoznia.Azt mondta hogy felejteni akar,és jó új embereket megismerni .

Ti mit gondoltok erről?

2012. jún. 24. 19:52
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, hogy újat mondok, de a k*rvák nem mozizni meg fagyizni szoktak a srácokkal...
2012. jún. 24. 22:40
 32/37 anonim ***** válasza:
0%

Sok barom ti nem jártatok általános iskolába?

Szövegértésnek a határán sincs sok hozzászóló.

Szó nem volt itt lek.urvázásról sehol az egész kérdésben.A k.urva és a kurVÁS közötti különbséget nem csodálom,hogy sokan nem tudjátok felfogni,hiszen annyira ostobák vagytok,hogy nem igaz.

Ráadásul aki a két dolog között képtelen különbséget tenni az egyáltalán,hogy a fenébe él?

Tényleg szégyenek vagytok bújjatok el.

2012. jún. 24. 22:49
 33/37 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy nincs már otthon pizsamában, hanem talált értelmes programot magának. Én nem ítélném el őt, még akkor sem, ha esetleg lenne csók, vagy szex is ezekkel a fiúkkal. 22 éves, felnőtt nő, ő felel a saját életéért. Felejteni akar, és jól érezni magát. Van, aki így felejt. Néhány egy éjszakás kaland, szerintem mindenkinek az életébe belefér. Nem azt mondom persze, hogy évekig minden hétvégén más és más férfival ágyba bújni, de bizonyos határokon belül még senki nem lesz k*rva hiába is szeretnek az emberek ezzel a szóval dobálózni (lásd saját magad).
2012. jún. 25. 00:15
 34/37 anonim ***** válasza:

Jól csinálja!

Nagyon helyes!

2012. jún. 25. 10:03
 35/37 anonim ***** válasza:
22 éves felnőtt ember. Én azt gondolom, hogy pont a tini korszak volt az, amikor ezt kellett volna átélnie. nem tette, így most pótolja. Ebben semmi baj nincs, felnőtt ember, el tudja döndteni, hogy neki mi a jó. hagyd békén, meg fogja unni. gondolom kell neki az önbizalom, hogy nem rossz nő, másnak is tetszhet. és hagy ismerkedjen.
2012. jún. 25. 12:32
 36/37 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy éli az életét, meg minden, de engem érdekelne, a srácokkal miként közli ezt? Tudnak róla, hogy ő csak szórakozik velük, minden nap mással van programja, vagy reménykednek és örülnek a jól sikerült randinak, miközben ő már a következő fiúval van?

Mert érzelmekkel játszani nem szép dolog... Le lehet pontozni, ez akkor sem korrekt.

Arról nem is beszélek, majd kifog olyan srácot, akit a kelleténél jobban megvisel ez a játszadozás és majd gondja lesz ebből a lánynak. Hallottam már csúnya esetről; egy ismerősömet buliban kapták el, hasonló korú leányzó, ugyanezt csinálta, aztán valamelyik fiú úgy döntött, ezért megtorlás jár. Úgy megverték, hogy a nyakát össze kellett varrni több helyen.

Szóval én inkább óva inteném a lányomat, hogy eszetlenül fiúzzon. Mert még ha tisztázza is a srácokkal a helyzetet, szedhet fel olyat, aki nem olyan, amilyennek látszik.

2012. jún. 25. 17:34
 37/37 anonim ***** válasza:
Lehet csak barátok azok a fiúk,szórakózni járni meg nem bűn,nem kell mindenbe belelátni hogy ha már beszél egy pasival akkor már dugni is fognak,meg járnak.Mondjuk én ismerősöm is éveke óta másokkal fizetteti a fogyasztását és ő már rohadtul nem 20-as kategória,ez divat lett sajnos manapság,hogy ráakaszkodnak másokra és pumpolják őket,akár pasi akár társaság.amúgy inkább most cinálja mint hogy késöbb akarja majd bepótolni,ha 13 éves kislányok csináljhatják ezt,meg durvább dolgokat is, akkor egy 22 felnőtt nő miért ne élvezhetné az életet.
2012. jún. 25. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!