Miért csinál ebből ekkora problémát a férjem?
Kérdezte, hogy akarok-e moziba menni, vagy menjen inkább a lányával. Mivel nem vagyok olyan nagy mozirajongó (a hólyagom nem támogatja a 90 perces filmeket :)), illetve velem sokat van együtt, mondtam, hogy menjen nyugodtan a lányával, legalább töltenek együtt egy kis időt.
Kicsit később ismét felhozta, mondván azért is menne inkább a lányával, mert három órás sci-fit szeretne megnézni (se a hosszú ideig egy helyben ülés, se a sci-fi nem kedvencem), de biztos nem baj?
Nem, tudja jól, hogy sci-fit eleve nem nézek, de ha van társasága menjen, neki ettől még nem kell leszoknia róla.
Azóta még van háromszor rákérdezett és nem tudom hova tenni. Sci-fit még a tévében sem nézek meg, egyszerűen nem köt le, nem tetszik, nem az én műfajom. Neki nem kellene egyedül mennie.
Nem tudom, mi értelme ennek a nagy felhajtásnak így.
"Ez a dolog nincs a helyén, és az ilyenekből szokott a nagyobb probléma lenni."
Igen, ezzel a gondolattal ágyazol meg a nagyobb problémának.Nem kell a napfelkeltébe atomvillanást belelátni.
Soha ne legyen ennél nagyobb problémátok :)
Majd ha nem akar veled menni sehova, akkor ráérsz aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!