Nem k*vás amit a lányom csinál? Én nagyon elítélem!
16 évesen összejött egy fiúval most 22 éves. A fiú dobta őt 1 hónapja egy másik lányért. A lányom 2 hétig pizsomába járkált a lakásba egész nap sírt.Majd előző héten rámnézett és azt mondta hogy "anya vége van a szomorkodásnak összeszedem magam". Volt sok fiú aki randizni akart vele,de ugye a volt párja miatt akkor mindet elutasította.
Na ez az összeszedem magam abból áll most hogy minden este mással randizik,tegnap előtt moziba volt,ma meg egy másik sráccal ment el fagyizni. Tudom 100% ig hogy sem szex sem csók nem történik,de szerintem nem kellene még akkor sem minden nap mással találkoznia.Azt mondta hogy felejteni akar,és jó új embereket megismerni .
Ti mit gondoltok erről?
Szerintem nem k*rvás, amit csinál, hanem próbál felejteni.
Nem k*rvás, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen helyesen cselekszik. Minden nap másvalakivel randizni elég fura és éretlen viselkedés szerintem . Ülj le vele beszélgetni, akkor is ha ő már felnőtt, hiszen 22 éves.
:OOJézusooom!!!
A felnőtt lányod felnőtt férfiakkal fagyizik és mozizik és beszélget???
Hát hogy merészeli????
Őrület mik vannak a mai világban...embernek mernek ismerkedni egymással??? Nem is értem hogy bírod te ezt elviselni...a nevelésed csődje...
-.-
Hagyd békén a gyerekedet a hülyeségeiddel.
"Tudom 100% ig hogy sem szex sem csók nem történik"
Ezt meg te honnan tudod?
Elítéled a saját lányod,miután 6 évét elpazarolta egy fiúra,aki dobta őt 22 évesen. Végre kiéli legalább magát. Hagyd, hogy jólérezze magát.Amíg jól tanul vagy dolgozik, addig ne szólj bele szerintem a magánéletébe...
szerintem jobb is, hogy nem maradt együtt azzal, aki az első fiúja volt. ha mondjuk akkor nem kezdett volna komoly kapcsolatba, akkor 17-18-20 évesen csinálta volna ugyanezt.
teljesen normális viselkedés. megismer másokat, megismeri önmagát.
akkor lesz krvás, ha kiáll a sarokra lakkcsizmában. ameddig találkozgat fiúkkal, addig egy átlagos fiatal lány.
késő 22 évesen beleszólni az életébe.
üljön otthon ennyi idősen minden hétvégén és nézzen ki a fejéből? mi van, ha most ismeri meg azt a srácot, akivel aztán később akár komolyabb is lesz?
én is szakítottam. lelkileg annyira sérültem, hogy én is ezt csinálom. a,íg nem fog meg valaki...
a lányos is ha szerelmes lesz, leáll. ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!