Nem k*vás amit a lányom csinál? Én nagyon elítélem!
16 évesen összejött egy fiúval most 22 éves. A fiú dobta őt 1 hónapja egy másik lányért. A lányom 2 hétig pizsomába járkált a lakásba egész nap sírt.Majd előző héten rámnézett és azt mondta hogy "anya vége van a szomorkodásnak összeszedem magam". Volt sok fiú aki randizni akart vele,de ugye a volt párja miatt akkor mindet elutasította.
Na ez az összeszedem magam abból áll most hogy minden este mással randizik,tegnap előtt moziba volt,ma meg egy másik sráccal ment el fagyizni. Tudom 100% ig hogy sem szex sem csók nem történik,de szerintem nem kellene még akkor sem minden nap mással találkoznia.Azt mondta hogy felejteni akar,és jó új embereket megismerni .
Ti mit gondoltok erről?
Szerintem nem kéne lek..ázni, mert találkozik egy két emberrel. Amúgy sem biztos, hogy ez mind randi, fiú barátai is lehetnek.
Nekem nem rég lett vége egy 5 éves kapcsolatomnak és én is hasonlóan sírtam, nem ettem stb. De egyik nap úgy keltem fel, hogy nem vagyok hajlandó többet sírni és igen is bulizni, ismerkedni fogok. Nincs ebben semmi csak tudni kell hol a határ és hogy kell viselkedni.
Olyan nincs,hogy se csók meg semmi nincs azt te 100% ig nem tudhatod.
Amugy persze,hogy azt írják,hogy nem k.urvás,mert ezek már ezt szokták meg.
Egyébként pedig igenis k.urvás.
Azt csinálja kicsiben, amit egyes felnőttek nagyban. Fizetteti a fogyasztását, jól szórakozik, mindez semmi pénzébe nem kerül.
Egy munkatársam húga ugyanezt csinálta, csak az huszonéves. Nem fekszik le senkivel, csak hülyíti őket.
Hát szerintem nem egy szép dolog, én szégyellném magam a helyébe, ez a másik módszeres kihasználása.
Azért bírom mikor beirogatnak ide büszkén,hogy 1 hét mulva dugott mással és mindezt úgy mintha ezt dícsérni kéne LOL.
Tiszta szégyenek vagytok :D
Mozitól és fagyitól senki sem lesz k*vás.
Ha több is történne, akkor kicsit igen, ha tényleg csak ennyi volt, akkor nincs azzal semmi gond.
1: 22 éves. Felnőtt nő.
2: Ismerkedni tudtommal nem tilos.
3: Mennyivel vagy jobb te, aki elítéled a saját gyereked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!