Nekem van igazam? A testvérem semmit nem csinál.
Na, majd jönnek a "nemtörikleakezedegytányérelmosogatától" kioktatások.
Nálunk is ez volt, öcsémnek semmit nem kellett soha csinálnia, ellenben tőlem elvárták, hogy még főzzek is rá, amikor hazautaztam (23 éves). Mert ő fiú, én meg lány.
Próbálj meg "nem takarítani" utána, ne mosogasd el az ő cuccait, stb.
Első két válaszolónak: Hogyan ne törődjek vele? Ha azt csinálom valószínűleg jönnek az újabb hülyeségeikkel.
Harmadiknak: Igen, ez még nem is lenne gond, ha tanulna, de nem tanul, hanem alszik és számítógépezik.
Abban, hogy napi 12 órát alszik biztos vagyok, és alvás közben elég nehéz tanulni. De mint mondtam én iskolába is járok (ahová egyébként utálok), ami kiteszi az időm nagy részét és iskola után még tanulok. Nem hiszem, hogy fárasztóbb itthon lenni és néhány órát tanulni hosszas szünetekkel.
De ez csak az én véleményem és érdekel ti hogy látjátok.
És ez szerinted törvényszerű, hogy a kisebbnek kell többet dolgoznia?
Az, hogy mindent Te csinálj, ne egészen korrekt, beszélj vele.
Az viszont tény, hogy az egyetemi vizsgaidőszak össze sem hasonlítható az érettségivel.
Nekem volt olyan, nem egyszer és nem kétszer, hogy egy-egy vizsgára többet készültem, mint anno az egész érettségire...
Neked pedig összesen 2 tárgyból kell érettségizned!
Elhiszem, hogy ez most a Te szemszögedből nagyon bosszantó, de majd ha Te is egyetemre mész, jusson ez eszedbe, majd meglátod, hogy az érettségi smafu volt.
Az elsőt nem tudom miért kellett lepontozni, igaza van.
Minél előbb költözz el otthonról. Ennyit tudsz tenni.
Oké, de amikor én fogok egyetemre járni, akkor is ez lesz, hogy neki tanulnia kell, csak felsőbb évfolyamon.
A szüleim találják ki, már kérdeztem miért nekem kell csinálni, az indok ugyanaz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!