Családtagok között nem ciki ha valaki álmába beszél és perverzeket mondd, esetleg csinál?
Figyelt kérdés
: D Anyutól most tudtam meg, hogy beszéltem álmomban, de az elég ciki lenne, ha olyan dolgokról kezdenék el beszélni nem? Valaki hasonló sztorit tud mesélni?:):D2012. ápr. 13. 19:51
1/12 anonim válasza:
Én is álmodtam perverzet. A tanár megb@szott matekból. Ennyi.
2/12 anonim válasza:
Az nem ciki, ha csak beszél. De ha perverzeket mond..az szívás :D
(ha van saját szobád, kérd meg, hogy lefekvés után már ne jöjjön be hozzád reggelig)
3/12 anonim válasza:
volt párom beszélt álmában
gumicukrokról, rétről, bicikliről... :D szóval mindenféléről, de nem voltak összefüggőek
ilyenkor nem hiszem hogy értelmes összefüggő mondatokat alkotna bárki is, ráadásul alig lehet hallani a motyogásokat
4/12 anonim válasza:
Én nagyon ritkán, ha atomfáradt vagyok, beszélek álmomban. Rendszerint veszekedni szoktam, rajtam csak jót nevetett, aki hallotta :)
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
Van saját szobám, nem jött be senki, csak kiabáltam és hallották, remélem össze függő mondatokban nem beszélgetek
2012. ápr. 13. 20:24
6/12 anonim válasza:
Én halandzsáztam, néha a végén értettek ilyesmit, hogy "Megmondtam", "Márpedig így lesz" :D
Pedig aztán nem is ilyen vagyok :)
7/12 A kérdező kommentje:
: D Köszönöm: D Én álítólag még tapsoltam is álmomban már:D
2012. ápr. 13. 21:30
9/12 A kérdező kommentje:
:DDDD
2012. ápr. 13. 23:04
10/12 anonim válasza:
Én meg alvajáró voltam kiskoromban és levetkőztem meztelenre és átfutottam a szüleim szobájukba és befeküdtem az ágyukba. Reggel meg arra ébredek hogy anya jól leolt ez miatt :D De én is beszélek álmomban Pl: a barátnőmet hivtam hogy Antónia gyere!! meg Ági néni a víztől meg lehet dög leni? stb.. nem ciki szerintem :D 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!