Miért csinál ilyet anyám?
Hány éves vagy? Mert nekem fura, hogy anyukád csak úgy rendelkezik a ruháid felett, kénye kedve szerint kidobálja. Nyugodtan mond meg neki, hogy legyen szíves ezeket először veled beszélje meg, mert az a te holmid.
Kérdésedre a válasz, nyilván rohadtul nem figyelt, amikor mondtad, hogy nagyon örülsz neki, meg nagyon tetszik, meg nem, nem kicsi. Ez szomorú. De sajnos sok családban élnek párhuzamos életet az emberek és utaik sosem keresztezik egymást.
Szóval a kulturáltság keretein belül csak told le szépen, sok szülő azt gondolja mindenhez van joga.
Egy anya.
Először is nem anyád, hanem anyukád! Attól, hogy most ideges vagy rá, még az anyukád, stb (de nem akarok most erről papolni)
Másodszor meg, elhiszem, hogy ideges vagy, én se örülnék neki, és sajnálnám nagyon a ruhát, de biztos nem azért dobta ki, mert ki akart veled tolni, hanem mert félreértettétek egymást. Ő úgy emlékezett, hogy azt mondtad, kicsi, és kidobta. Hibázott, mert szólnia kellett volna, végülis a te ruhád, de mindenki hibázik néha, nem kell úgy kiakadni anyukádra, próbálj megértő lenni te is, és ne haragudj rá.
ez az én véleményem.
u.i. És ne anyázz :)
Emberek, mi ez a viselkedés, hogy ugorjon neki rögtön? ti így tennétek? El követ valaki egy hibát (ami mondjuk tényleg hiba volt), és rögtön mindenki össze akarja uszítani őket? Mi ez a felfogás, hogy rögtön ugorjon neki az anyjának? Miért buzdítja mindenki, hogy vesszen vele össze?
Kérdező, elhiszem, hogy sajnálod a ruhát, hiba volt szó nélkül csak úgy kidobni, ne szerintem nem kell úgy nekiesni, beszéld meg vele a dolgot, hogy többet ne csináljon ilyet, ne dobja ki a cuccaidat kérdezés nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!