Nem voltam 18 mikor szültem így apukám lett a fiam gyámja. De már 18 éves vagyok félek hogy apukám nem engedi meg hogy ezt meg szünetesem: mi kell ehhez?
Nagyon szívesen. :) Sokan sajna tényleg nem tudnak értelmezni. Ezért van, hogy sok a troll. :D
Sok sikert nektek! :)
kedves 30as vagyok.
azon, hogy idejönnek okoskodni olyanok, akiknek életükben nem kellett még egy ilyen esetet megoldaniuk, max filmeken találkoztak vele, vagy ott sem, mondják a hülyeségeket a kérdezőnek, nekem meg beszólnak, hogy nem ismerem a törvényeket, mikor nekem ez a szakmám
de nem vagyok felháborodva, csak gondoltam tisztázom a félreértést...
Kedves Kérdező, mint többen írták már, be kell menni a gyámhatóságra, elmondani a helyzetet, a gyerek apjának (és neked) aláírni a teljes hatályú apai elismerő nyilatkozatot, és kérvényezni a gyámság megszüntetését, a gondviselői státuszotok helyreállítását.
Egyébként anno is hagytad magad megvezetni, 16 éves kortól a házassághoz nem szülői, hanem gyámhatósági engedély kell, bementél volna, előadtad volna mint nyomós ok, hogy jön a gyerek, és kész... a szülőknek általában megkérdezik a véleményét, de érdemi beleszólásuk nincs, max nem mennek el az eskövőtökre... és nem lenne ez az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!