Mit tegyek? Plasztikáztatni szeretném a mellemet nem vagyok meg elégedve amióta szültem 6 hónapja azóta nem merek még a tükörbe sem nézni. Férjem leh*lyézet mondván nincsen semmi baj a mellemmel. És nem is támogat engem. (nem anyagilag kell).
Hát nekem a mell az utolsó dolog ami érdekel egy nőben..
esetleg 1 képet csinálhatná.
Ha azt mondja, hogy semmi baja, akkor úgy is van.
Mi a bajod a melleddel? Nagyobb lett? Majd szép lassan visszahúzódik. Csak akkor plasztikáztatnám, ha a hasamon hordanám.
tökéletesen megértelek, és ebben, már bocs mindenkitől, de csak a Te véleményed számít, hiába csodál akár száz ember a gyönyörű melled miatt, ha egyetlen egynek azaz neked nem tetszik, te leszel szomorú, viszahúzódó, szégyenlős, roszabb esetben depresziós tőle.
amit viszont mérlegelj, hogy ez egy műtét, és mint minden orvosi beavatkozásnak kockázata van...ha nem lenne már lehet én is megcsináltattam volna, de ezt azért nem lehet figyelmen kívül hagyni..+ lesznek utána valószínű műtéti hegek, amik csak halványodnak, de nem minden esetben tűnnek el...
ne érts félre nem ellene beszélek, csak tájékoztató jelleggel írtam, szerintem a te boldogságod felől csak te dönthetsz...nem a férjednek kell viselnie a melleidet, úgyhogy mondd meg neki hogy legyen megértő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!