Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit érezne az exem ha megtudná...

Mit érezne az exem ha megtudná, hogy miatta lettem öngyilkos?

Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 23:00
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
86%
Igen valóban nagyon durva a videó,de talán elgondolkoztató azok számára akik képesek lennének egy szerelmi csalódás miatt véget vetni a saját életüknek.
2012. jún. 23. 11:59
 42/49 anonim ***** válasza:

van egy film, tényleg erős idegek kellenek, hogy megnézd, de szerintem mielőtt még nagy döntésre szánod magad, érdemes lenne belekukkantani.

a 46. percnél van egy rész, ami után azt mondtam, hogy nem dobom el az életet, akármi jöjjön. igaz, nem is vigyázok magamra olyan eszeveszetten mint egyesek.

szóval ha elkezded nézni az említett résznél, akkor nézd meg annak a két hapsinak az arcát. meg a testét. látni rajtuk azt a kétségbeesettséget, azt, hogy tudatosul bennük, h innen már nincs visszaút. nekem ez annyira átjött, hogy kezdtem őket sajnálni, akármit is tettek.

http://www.youtube.com/watch?v=wqjAG4ErEfQ&oref=http%3A%2F%2..

2012. jún. 23. 13:52
 43/49 anonim ***** válasza:
82%
Én is ex vagyok, akit a volt férj időnként azzal zsarol, hogy öngyilkos lesz. A válásunkat ő kezdeményezte jó néhány évvel ezelőtt, mert élni akart, bulizni, síelni, sörözni, meg csajozni. Gyorsan rájött, hogy annyira nem kelendő a piacon, mint gondolta, és jönne vissza. Én meg mondtam, hogy NEM. Na azóta megy ez a cirkusz, hogy öngyilkos lesz. Most nemrégiben már azt mondtam neki, hogy minél hamarabb tegye meg, ha komolyan gondolja, legyen már vége ennek az önmaga által kreált cirkusznak. Mit éreznék? Lehet lepontozni, de a sajnálat, és a megkönnyebbülés jutott az eszembe először.
2012. jún. 23. 14:54
 44/49 anonim ***** válasza:
81%

Kit érdekel az ex mit szóla a családod szülök testvérek, 80 éves nagyikák

szerinted ők hogy éreznék magukat egyetlen akit nem érintene meg a dolog az az ex.

Menj bulizni, dolgoz, pasiz be nem lesz időd önsajnálatra meg beképelni hogy beteg vagy.

2012. jún. 23. 21:16
 45/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát,aki építő jelleggel írt nekem.Elgondolkodtam.Megnéztem azt a filmet is,amit valaki belinkelt,tetszett.Rájöttem,hogy nem fogom megadni neki azt az örömet,hogy ne létezzek.2dolognak örülök:lefogytam 1hét alatt 5kilót,biztos a stressztől,még egy 8kg-t ledobok,és elérem a versenysúlyomat,ami csak ment ment egyre feljebb a kapcsolat alatt,és biztos azt gondolja hogy bánatomban csak eszek,és egy bálna lesz belőlem.Már csak azért sem.Illetve ma egész nap a napon voltam,szépen le is barnultam,ezt még megtetőzöm azzal hogy elmegyek 1hétre valahova kikapcsolódni egyedül,már csak azért is.Formába hozom magam,és megmutatom hogy nélküle csak jobban nézek ki,és ez jótékony hatással lesz rám,visszajön szépen lassan az önbizalmam,ő meg elmehet melegebb éghajlatra..
2012. jún. 24. 17:23
 46/49 anonim ***** válasza:
100%

Ez az egyik kedvenc idézetem a témában:

"A legnagyobb bosszú: jól élni nélküled."

2012. jún. 24. 17:54
 47/49 anonim válasza:
Sajnos hasonló helyzetben vagyok. 1évig küzdöttem h vissza kapjam. 4napra voltunk a megbeszélt találkozótól, amikor egy "kedves" ismerős úgy bekavart, hogy minden tönkre ment. Nem tudom lemosni magamról h nem én tettem azt amiből előjött a balhé. A legfájdalmasabb az, hogy tényleg nem tettem semmi rosszat és pár nap lett volna már csak vissza míg láthatom. Képtelen vagyok ezt feldolgozni. A barátaim azt mondják agyjak neki pár hetet és írjak rá hogy mi van vele, jobban van e már. De rettegek hogy majd nem kapok már választ :'(
2012. aug. 3. 19:55
 48/49 anonim ***** válasza:
Már csak azt kellene elérni, hogy ne róla szóljon minden, és rendben leszel.
2012. okt. 5. 21:33
 49/49 gilera28 válasza:
Szia! Tudom hogy nem mai kérdés, de válaszolok, mert nem csak te vagy ezzel a kérdéssel... Semmi sem történne, ő élné tovább az életét. Mivel a munkámhóz tartozik, sok ilyet láttam már akik meg is tették. Nagyon sokan mondanák hogy hülye voltál, és a gyászolók egy része, megvetést is érezne az irányodban. Hidd el hogy én voltam lent a padlón. Édesanyám meghalt, azmellett elhagyott az a lány, kit igazán szerettem. Teljesen egymagam maradtam, se család, se barátok, szó szerint senki nem volt nekem. Mi segitett? A REMÉNY!! Mindig ez volt bennem hogy fogok még nevetni, és jól érezni magam. Nehéz az exet elengedni, tudom nagyon jól... De idönként egy szakitás olyan fájdalmas mint a gyászolás, ezért egy kapcsolat végét is meg kell gyászolni. Sajnos több az öngyilkos, mint ahogy ezt az ember gondolná, és az ögyilkosság, nem megoldás, pusztán csak megfutamodás. Nekem, saját magamból kellett eröt meritenem, mert én nem csak édesanyámat gyászoltam, hanem azt a lányt is, akit szerettem. Mély nyomot hagyott bennem, de az élet megy tovább, csak nyitottnak kell lenni!
2018. júl. 28. 09:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!