Mit érezne az exem ha megtudná, hogy miatta lettem öngyilkos?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 23:00
1/49 anonim válasza:
Szánalmat, na meg ha van érzése, akkor bűntudatot...
2/49 anonim válasza:
attól függ, hogyan ért véget a kapcsolat
talán megkönnyebbülést, talán bűntudatot
4/49 anonim válasza:
Bűntudatot,de te ne legyél öngyilkos,megölöd magad,de az élet menni fog tovább avval csak magadnak csinálsz rosszat,mert te meghalsz és ők elfelejtenek.Az exed simán csak bűntudatot,egy kis szánalmat érezne,meg gyávának gondolna,mert elfutsz a problémáid elől...
6/49 A kérdező kommentje:
Nem akarok zsarolni senkit.De nagyon ezen kattog az agyam...
2012. jún. 22. 23:10
7/49 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2012. jún. 22. 23:11
8/49 anonim válasza:
Úristen, hol érné meg egy ember miatt öngyilkosnak lenni? Az élet a legcsodálatosabb dolog, ami valaha történhet veled. Ezt eldobnád egy másik ember miatt? Lehet egész életében emlékezne rá, de te nem élhetnél tovább. Nagyon sok rossz van az életben, de sosem szabad feladni.
Feritől idézek: "Tudod a tél után, mindig a tavasz jön, minden fájdalom egyszer elköszön, ideje menniük engedd el őket, mutasd a csillagot fújd el a felhőket."
Kitartást és szép életet, élvezd amíg csak tudod! :)
10/49 anonim válasza:
Azt nem tudom a Te exed mit érezne, de volt egy jó ismerősöm, nagyon fiatalon lett öngyilkos, az exe miatt. Az ex még a temetésre sem ment el, egy hét múlva már nyilvánosan sétált kézen fogva az új barátnővel, most meg már a második gyereket tologatják a babkocsiban együtt, boldogan... Szerinted érzett valaha valamit is????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!