Mit érezne az exem ha megtudná, hogy miatta lettem öngyilkos?
Hogy mit érezne ő? Akkor már számodra teljesen lényegtelen lesz mint ahogy minden más is..... http://www.youtube.com/watch?v=gXVblTMRCSs&feature=player_de..
Szerinted ez a megoldás?
Mit érsz vele, ha megteszed?
Te elmész, ő egy két hónapig, max évig bűntudatot érez, elküldik pszihológushoz, ahol elmondják neki, hogy mindenki a maga életét igazítja, és csak egy önző, csak magára gondoló ember lesz öngyilkos. Továbbá azt is megérti, hogy a te döntésed volt, nem ő adta a gyógyszert, a pengét, ect.
Nekem az első pasim öngyilkos lett. Már nem hat meg. Szerettem, de egyszerűen elegem lett belőle. Zaklatott, féltékenykedett. Amikor megvert, otthagytam és szakítottam vele.
Nem akart meghalni, de elcseszte. Akkor vágta fel az ereit, amikor az anyjának haza kellett volna érnie. De anyuka elment bevásárolni. Ő meg elvérzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!