Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit érezne az exem ha megtudná...

Mit érezne az exem ha megtudná, hogy miatta lettem öngyilkos?

Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 23:00
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass Rám, ne tedd meg, hidd el, semmi értelme! Nem vagyok rá büszke,most nem is részletezném, de Én megpróbáltam fiatalon, mert elhagyott 10 év után a vőlegényem... Ott az intenzíven jöttem rá, amikor az orvosok lenézően néztek, meg mondtak is sok mindent, hogy mit tettem... 41 éves vagyok már, 15 éve élek boldog házasságban, és el sem hiszem már, hogy valaha meg akartam ölni magam. Nagyon nehéz volt túl tenni magam rajta, orvosi segítségre volt szükségem, azt hittem Én is hogy nem élem túl. Első szerelem volt, 10 évig tartott, mindent elsöprő, megismételhetetlen... De túléltem hál istennek, és bár soha nem éreztem azt a férjem iránt, azt az őrült lobogó szerelmet mint az első iránt, de Őt is nagyon szeretem, és örülök hogy nem sikerült meghalnom! Fel a fejjel, tudom hogy nagyon nehéz, tudom mit érzel, volt benne részem. Örjöngtem hogy nem tudok élni nélküle, igaz hogy néhány évbe tellett, de sikerült bebizonyítanom hogy tudok!!!! Vigyázz magadra!!!!!
2012. jún. 22. 23:30
 22/49 A kérdező kommentje:
Ha nem teszem meg,előbb-utóbb ez lesz a vége,mert már nagyon sokszor alig kapok levegőt,mintha egy nehéz súly lenne a szívemen,saját magamat betegítem meg.
2012. jún. 22. 23:31
 23/49 anonim válasza:
42%
Hát ha ekkora nyomorék vagy, akkor csináld. Nemhogy elmennél bulizni és megdugatnád magad néhány pasival (pl velem). Hidd el, ez a legjobb terápia. Ha kinyírod magad, akkor max anyádék életét teszed tönkre, a srác meg le fogja szarni, és megutálja még az emlékedet is (legalábbis nálam tuti így lenne).
2012. jún. 22. 23:34
 24/49 anonim ***** válasza:
88%
Ha egy kapcsolat elvezet az öngyilkosságig, nem jó kapcsolat. Keress egy másikat! Olyat, ami visszavezet az életbe. Van olyan is. Ölellek szeretettel.
2012. jún. 22. 23:38
 25/49 anonim ***** válasza:
42%
mégis mit vétett ez az ex? pár mondatban...
2012. jún. 22. 23:40
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
Így van, saját magadat betegíted meg. De mikor már nem lesz visszaút, mert az önsajnálat valóban a sír szélére sodor, majd kaparsz az életért és könyörögsz, hogy csak még egyszer lásd sütni a napot. Rázd meg magad, légy méltó az életre! Kaptál kezet, lábat, szívet, észt is, hát használd! Csak úgy mellesleg jegyzem meg, fütyül rád az exed, te meg fütyülsz az egész családodra, mindenkire, aki aggódik érted.
2012. jún. 23. 00:11
 27/49 anonim ***** válasza:
94%

Hogy mit érezne ő? Akkor már számodra teljesen lényegtelen lesz mint ahogy minden más is..... http://www.youtube.com/watch?v=gXVblTMRCSs&feature=player_de..

Szerinted ez a megoldás?

2012. jún. 23. 00:14
 28/49 A kérdező kommentje:
Ezt a videót nem kellett volna ide belinkelned.
2012. jún. 23. 03:02
 29/49 anonim ***** válasza:
Igen, a video nagyon durva:(
2012. jún. 23. 06:31
 30/49 anonim ***** válasza:
100%

Mit érsz vele, ha megteszed?

Te elmész, ő egy két hónapig, max évig bűntudatot érez, elküldik pszihológushoz, ahol elmondják neki, hogy mindenki a maga életét igazítja, és csak egy önző, csak magára gondoló ember lesz öngyilkos. Továbbá azt is megérti, hogy a te döntésed volt, nem ő adta a gyógyszert, a pengét, ect.

Nekem az első pasim öngyilkos lett. Már nem hat meg. Szerettem, de egyszerűen elegem lett belőle. Zaklatott, féltékenykedett. Amikor megvert, otthagytam és szakítottam vele.

Nem akart meghalni, de elcseszte. Akkor vágta fel az ereit, amikor az anyjának haza kellett volna érnie. De anyuka elment bevásárolni. Ő meg elvérzett.

2012. jún. 23. 06:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!