Szánalmat, haragot, bűntudatot. Lehet hogyha a szívére venné a dolgot, vagy valakinek mondanád hogy miatta lettél az akkor az egész életét tönkre teheted ezzel (egyénfüggő). Ráadásul te lennél a szemét, aljas, mocsok, aki nem foglalkozik más érzéseivel (ráadásul jogosan). Szerintem így felejtsd el ezt a dolgot. A többit felettem leírták :)
2012. jún. 22. 23:15
12/49 anonim válasza:
Valszeg fájna neki, de ő túltenné magát rajta és rendbejönne az élete, te meg továbbra is halott lennél... Nem éri meg. Nincs az a szenvedés, ami ne múlna el. Ha másképp nem, pszichológiai terápiával, de mindig van kiút. Szurkolok neked.
2012. jún. 22. 23:17
13/49 anonim válasza:
bontana egy sört
14/49 anonim válasza:
A szüleidnek, családtagjaidnak, szeretteidnek sokkal nagyobb fájdalmat okoznál.
15/49 anonim válasza:
Ha megölnéd magad, te vesztenél a legtöbbet. Az exed nem fog belepusztulni. Gondolom az lenne a célod most, hogy szenvedjen amiért te is szenvedsz. Az exed idővel túl fog lépni és boldog lesz. De ha veszel egy kis erőt magadon, akkor te is boldog lehetsz még. Szóval ne légy szánalmas az öngyi leszek dumával. :)
2012. jún. 22. 23:18
16/49 anonim válasza:
Nem kell terápia, akaraterő kell csupán, minden fájdalom elmúlik, minden fájdalom legyőzhető, az én életem régen csupa fájdalom volt, mióta "megvilágosodtam" csupa boldogság és öröm, hiába ugyanaz, mint régen volt. (Minden ugyanaz, mint volt, de teljesen másképp tudom látni a dolgokat.)
Becsüld meg az életed, csak egyszer élsz, soha senki nem veheti el tőled ezt a lehetőséget!
2012. jún. 22. 23:19
17/49 anonim válasza:
Én azt gondolnám hogy hülye vagy.
2012. jún. 22. 23:19
18/49 anonim válasza:
Mindenkinek mondaná: ugye mondtam, hogy nem normális? Hát hogy maradtam volna vele?
2012. jún. 22. 23:21
19/49 anonim válasza:
Kérdező!!! Nehogy megtedd!!! Ha gondolod, chatelek veled ha más nem köt le, csak ne tégy semmi hülyeséget!
Voltam hasonló helyzetben, csak én férfi vagyok és egy nő miatt járattam az agyam ezen, nekem sokkal jobb lett, rajta pedig igazságot tett az élet. Nem éri meg még csak gondolnod sem rá. Ha így akarsz bosszút állni, azt egyenesen felejtsd el, semmi értelme. Aki nem szeret, azt Te se szeresd, egy percig se!
2012. jún. 22. 23:26
20/49 anonim válasza:
Ha az én exem lenne öngyilkos miattam, akkor azt leszarom. Aki hülye halljon meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!