Akartál már valaha öngyilkos lenni? Miért?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 23:35
1/28 anonim válasza:
3 éve, 14 évesen, összefoglalva pusztán a depresszió, és a korral járó dolgok miatt... Nem sok kellett hozzá...
2/28 anonim válasza:
Mert az élet nem ferplay,vannak akik isznak,drogoznak de a családjuknak akkor is jók,nekem meg csak a xar jutott pedig mindig a legjobbak között voltam.
3/28 anonim válasza:
Soha. Lelkileg túl egoista vagyok ahhoz hogy bármi is maga alá temessen, anyagi okok miatt meg hál Isten nem voltam olyan szituban, de előbb mennék be egy bankba csúzlival mint a vonat elé ugorjak.
4/28 anonim válasza:
Igen. Buta, ronda, és unszimpatikus vagyok.
5/28 anonim válasza:
akartam amikor magdianyust kiírták a bk-ból
6/28 anonim válasza:
Nem igazán az én "világom" a depresszió meg a kesergés, szóval nem, még ötlet szintjén sem jutott soha eszembe. Általában úgy mennek a dolgaim ahogy én akarom, tehát okom sem nagyon lenne rá, de ahogy valaki írta, én is előbb fordulnék "másfajta" módszerekhez, ha valami problémám lenne, minthogy magamat öljem meg.
7/28 anonim válasza:
ma 00:22
Én leszek sofőr, de te mond hogy "bankrablás!" neked mélyebb a hangod! :D
8/28 anonim válasza:
gondoltam rá de nem menne ki ba*ás azokkal akik szeretnek
9/28 anonim válasza:
Én is még 11 évvel ezelőtt, szintén 14 évesen. "Hatalmas" szerelmi csalódás miatt. Szerencsére leginkább figyelemfelhívás volt, de az érzést akkor nagyon komolyan vettem. Azóta nem!
10/28 anonim válasza:
12 és 14 évesen felhívásszerűen, de nem gondoltam komolyan. Csak elegem lett a verésekből, hogy soha máskor nem néztek felém a szüleim, csak ha munka volt, vagy verés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!