Akartál már valaha öngyilkos lenni? Miért?
27 éve folyamatosan... amióta megszülettem, ott motoszkál a gondolat, hogy "haza" akarok menni.........
még nem próbáltam, de ha egyszer ténylegesen arra vetemedek, akkor úgy fogom csinálni, hogy 1000 %osan ne legyen visszaút.
Már egész kis korom óta azon gondolkozom , hogy öngyilkos leszek. De nem merem megtenni, mert nagyon félek a haláltól. Katasztrófa az egész életem, én már nem bírom tovább...most antidepresszánst szedek és nyugtatót már 4. napja, de a hangulatom még ugyanolyan, ráadásul a mellékhatásoktól is szenvedek. De ha a gyógyszer sem segít én tényleg megteszem! Már búcsúlevelet is írtam, és tisztában vagyok vele hogy önző vagyok, a családom teljesen kilesz, de már nemigen érdekel semmi...
22/L
Igen. Biztos vagyok benne, hogy 1-2 héten belül megteszem.
29F
#15 és #17
Sürgősen kérjetek segítséget szakembertől! Egy levél nyugtató beszedése nem fog segíteni, nem oldja meg a gondjaidat.
Évekkel ezelőtt egy kollégám öngyilkos lett. A szülei életerős, fiatal emberek voltak, azóta kb. tönkrementek, mindkettő rokkantnyugdíjas. Ráadásul - bár gondolom ez kicsit önzőségnek tűnhet - nekünk, kollégáknak is maradandó sebet "okozott". A mai napig, mindig eszünkbe jut a srác, pedig nem is voltunk jóban. Nincs olyan buli, hogy ne koccintsunk "érte".
Ne tegyétek!
most antidepresszánst szedek és nyugtatót már 4. napja, de a hangulatom még ugyanolyan, ráadásul a mellékhatásoktól is szenvedek.
Ha orvosi segitséget is kapsz hidd el idővel könnyebb lessz,ez kevés idő amióta szeded.Kitartás.
Egy már meggyógyult depressziós vagyok aki az orvosának és a tabletáknak köszönheti hogy mostmár teljes életet él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!